Inspomåndag

Hur mår ni idag? Jag och Corinne var på ett möte kl. 10-12. Sen gick vi till Brunkebergs Bageri och köpte varma syltkakor, det får man när man är lite sjuk. Vi svängde förbi 7-eleven och köpte hem lite inspiration som jag ska läsa när barnen somnat ikväll. Kanske ska jag ta ett bad också..eller låter det trevligare än det egentligen är med bad, lugn musik och en tidning? Det är ganska klurigt att vända blad på tidningen om man råkat doppa fingrarna i vattnet först – men men vi säger det.
Här kommer ett mellanmål/frukosttips!
Graviola*-och acaibowl. Hur man gör den? Jo så här..
Man tar fryst graviola, jag köper den på mathem.se. Lägg den med 1 banan, lite mandelmjölk, 1 tsk acaipulver och lite agavesirap i en mixer. Blanda till en ”glassig” konsistens och häll upp i en skål. Toppa med det du har hemma, men granola, kokoschips och bär är super!
*Graviola – som också kallas Guanabana är mycket populärt i hela Sydamerika. Superfrukten har en smak som påminner om en blandning mellan melon, vanilj och ananas och innehåller de essentiella ämnena Vitamin C, BI och B2. Graviola har en lugnande effekt och passar därför extra bra att äta när man behöver stressa ner,  den kallas även för ’’yoga i påse’’ (macacos.se)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..