New in: af Klingberg bootie

Jag har spanat på de här coolingarna från af Klingberg ett bra tag nu, och äntligen är de mina. De är så bekväma och har perfekt klack för att trippa runt med en hel dag. Tänker mig att de faktiskt passar till allt, tighta och smala byxor, kjol, längre klänning – ja allt! Eftersom de går att vika ner så de blir ännu kortare, så är de snygga till t.ex ett par jeansshorts och en instoppad skjorta till sommaren. Visar dem snart med en outfit. Pss. jag var också väldigt sugen på dessa med högt skaft i rött skinn, helt magiska..
Kram, Alexia

 1. Vrålsnygga!
  Kul med frågestund, jag har en till fråga som jag undrar över, nämligen vad du använder för fotoutrustning? Använder du både mobil och systemkamera, redigerar du dina bilder och använder filter? Nyfiken då jag tycker detta med fotande är kul och jag älskar dina bilder.

  Ha en riktigt go helg!
  Catta

  1. Ja! Det ska jag göra ett helt eget inlägg om. Just redigeringen är lite krångligare för att jag använder så många olika filter och appar men jag skriver det och försöker förklara 🙂

   Tack snälla,
   Kram
   Alexia

  1. Visst 🙂
   Ps jag ska ner till källaren idag och leta fram kartongen till väskan, den ska vara där i röran haha

   Kram Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..