Akuten igen..

Godmorgon sötnosar!

I går var en jobbig kväll. Vid 18 åkte vi hem till Mary (svägerskan) och skulle hjälpa till att sätta upp lite lampor. Corinne leker med svärmor och skriker till och säger ajaj och tar sig på halsen. Då ser jag en stor knöl, stor som ett plommon, stenhårt som sticker ut. Jag fick panik, jag brukar vara lugn men det såg så läskigt ut!

Vi åkte till Astrid Lindgren som var knökfullt så jag ringde Sabbatsberg och bönade om att få komma dit, efter lite tjat fick jag en tid och doktorn konstaterade att det var streptokocker, precis som jag har. Nu blir det att vara hemma från förskolan hela veckan. Tur att jag har mina föräldrar som alltid kan hjälpa oss ❤️💫 Lite senare ska jag posta ett inlägg om lunchen igår och min outfit. Kram finisar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..