Härlig start och lunch med Lövengrip CC

Hej babes,
Min dag igår startade så bra. Jag träffade upp Anna på Elodie Details på Egoiste i MOOD-gallerian. Jag har ju jobbat med dem mycket och älskar deras grejer, nästan så att man vill skaffa en till liten bara för att ha mer Elodie Details haha. Så bra start på dagen med mycket energi, som dagar ska starta eller hur?
I går var vädret så skumt, brand från Portugal hörde jag sen. Naomi kom ut på morgonen och frågade om det var natt haha.
På lunchen var jag bjuden till Isabella Lövengrips lansering av LCC:s  nya hudvårdprodukter som verkade magiska. De innehåller syror och ska därför rengöra på djupet och få huden att skina som aldrig förr. Väldigt spännande produkter! Vi åt en fantastiskt lunch och hade det mysigt.
Petra och Joanna
Man kan inte sluta imponeras av Isabella, 27 år gammal och typ 100 företag som alla går som på räls. Otroligt inspirerande tjej, heja heja unga entreprenörer! 
De berättade allt om de nya produkterna som verkar hur bra som helst. Den senaste hudterapeuten jag gick till förespråkade syror till 100  %. Det ska vara det bästa för att få cellerna att jobba och ge lyster till huden. Den nya serien från Lövengrip innehåller den mängd syror som  är tillåten men ska ändå fungera hur bra som helst på känslig hud. SÅ spännande att prova.
Vi fick en vegetarisk måltid och denna kantarelltoast var magiskt god.
Sen fick vi med oss fantastiska blommor hem som nu pryder mitt vardagsrum.
Outfit;
Jeans, Hm // Tröja, Cubus // Skor, Nelly // Jacka, Dolce & Gabbana // Halsduk, Lindex

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..