Presskontor, humlan och lunch

God morgon favoriter,
Hopppas att ni mår fint! Jag har missat träningen både onsdag och fredag vilket är lite tråkigt, men jag måste ta hand om mini så det är det värt. Väldigt trevligt att hänga ensam med Corinne. Hon pratar hela tiden så jag känner mig väldigt tillfredsställd socialt haha. Hennes knöl på halsen är kvar, men jag hoppas att den lägger sig nu efter några dagar med  antibiotika.

Imorse var vi två förbi Patrikssons PR för att kika på SS18. Det kommer så mycket fint att man smäller av. Jag förälskade mig i en trenchcoat från Totême som måste bli min i vår. En livsinvestering tror jag 🙂
Corinne var sitt glada jag och valde i sin tur ut sina favoriter, en väska från Little Liftner och skor från Stine Goya, gissa favoritfärgen?
Nyheter från Hermés med nya lås..
Trenchcoaten som var så perfekt, och hur snygg är inte den här ”pyjamasen”? Totême je t’aime..
Supertrendiga koftan från Ganni med ny rygg..
Fuskpälskrage från Stand.
Sen hängde vi lite i Humlegården innan vi mötte upp Rondek och Annika på en lunch.
När jag kom hem plingade den här skönheten från WhyredxAccent på dörren, sååå fin!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..