Mini rocking her new bangs

Sunday funday!
Hoppas att ni mår bra och har haft en fin söndag och helg. Vi var på kalas idag igen – firade lilla Liam som fyllde 1 år, hurra!
Vet ni, imorse fick jag ett ryck och klippte Corinnes, hon fick en lugg precis som jag haha. Jag fick en chans och klippte snabbt som attan. Det var ju omöjligt att finjustera den så den är lite lång, men så cool! Wow jag bara älskar hennes ”messy-hair-don´t-care-look”
Vi skulle på kalas i Solna så vi passade på att ta en sväng på Ulriksdals slottsträdgård och kika lite på blommor, som vi gillar 🙂 Jag får så mycket energi av alla vackra blommor, så länge kidsen är lugna så tycker jag det är riktigt harmoniskt att gå runt där. Jag har också bestämt mig för att fixa iordning balkongen i morgon. Ljung, kål i olika färger och lite annat smått som klarar kylan som är här nu. Lite pumpor också lagom till halloween. 
Jag hade en så härlig kjol idag och en kofta, men helt otroligt fick jag inte en enda bild på min outfit. Buh! Så tråkigt.. Får ha den snart igen och visa er. Den här kjolen var det i alla fall jag hade på mig som också kommer att vara magisk på en solsemester, och en tjock kofta och så klart min Chaleur-päls i grönt.
Imorgon hörs vi med ”Veckan-i-fokus”, kram Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..