Veckan i fokus I 43

God morgon babes,
Ny vecka, förhoppningsvis lite friskare än tidigare veckor. Förra veckan började läskigt på akuten med Corinne, jag var på lunch för Isabella Lövengrips nya hudvårdsserie, jag svarade på 40 frågor om mina skönhets-och sminkrutiner, jag visade upp vår nya Chaleur-bomberpäls och hade en underbar helg.
Veckans bästa? Jag klippte lugg och är så nöjd.
Veckans sämsta? Självklart att Corinne var så sjuk.
Veckans serietips?
”11.22.63” Visst är det underbart när man hittar en serie som man bara längtar efter att få krypa ner i soffan och titta på. Den här är en sån, så galet spännande. 
Vad händer i veckan?

Måndag: Jobbar hemifrån idag, tränar på lunchen.
Tisdag: Möte på Spalt pr. Lunch med några tjejer på H&M.
Onsdag: Morgonträning. Lunch med två nötter från mitt gamla kontor, saknar ihjäl mig efter dem. Halloweenfest här hemma med foodora och några mammabloggare.
Torsdag: Petra har ”surprice”-frulle på kontoret. Lunchmöte. H&MxErdem partaj.
Fredag: Morgonträning.
Lördag: Hemligt event. Eventuellt landet.
Söndag: Myssöndag. Vintertid börjar.
Nytt in: Jag klickade hem den här koftan, en stickad pennkjol som var på rean,  och en del fint från Zara som jag tänkte visa er i ett eget inlägg senare idag. Det enda jag vill gå runt i är sköna koftor och polotröjor. Finns inget bättre på hösten, visst?
Ha nu en fin vecka!
Kram Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..