I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

Fördelen med att använda ull-plagg som underställ

Hej hej,
En av de jobbigaste sakerna med att bo i ett delvis kallt land och ha små barn, tycker jag är att man hela tiden är orolig att de ska frysa. Nu är Naomi så pass stor att hon berättar om hon fryser, men Corinne är fortfarande liten och pratar inte lika tydligt 🙂 En sak jag lärde mig när Naomi var liten var att jag alltid klädde henne i olika lager för att hålla värmen på vintern. Hela principen med lager-på-lager bygger på att barnen måste ha ett bra grund, alltså sitt underställ.
Ull är ett av de bästa sätten för att hålla kroppen varm och torr.  Man ska alltid tänka på att ett ull-plagg ska ligga närmast huden, detta så klart för att hålla huden varm, men också för att det är ett plagg som andas väldigt bra när svettas och transporterar bort fukten. Plagget fortsätter alltså att hålla kroppen varm, även om plagget blir blött när man svettas, bra va?
De här kläderna fungerar lika bra som underställ en kall dag med utomhuslek, som på förskolan eller hemma – så mjuka och sköna 🙂
Polarn & Pyret är experter på hur man ska klä sina barn för att hålla dem varma och torra, läs mer här.

LOADING..