Sleepy weather

Hej fina,
I dag känns som en sömning dag, precis som mina bilder. Blundade typ på 10 av 15 bilder, haha. Jag slarvade lite med min antibiotika så nu har jag fått ont i halsen igen. Så surt men jag får skylla mig själv. I alla fall, jag kom till kontoret imorse och Petra och Carro hade gjort världens mysigaste guldkant på vardagen. Ballongen överallt, alkoholfri skumpa och så mycket gott att äta, bilder från eventet kommer imorgon. Rackans underbar start!

Jag satt och funderade ut 3 bra saker jag hade gjort idag, (försöker göra det då och då…)

1. Köpt två rosa blomkålssoppor för 200 på Le Violon Dingue och alla pengar gick till bröstcancerfonden, vilket superställe som skänkte alla pengar dit idag. Heja!

2. Gett flera komplimanger till andra.

3. Gått på min magkänsla och tagit ett stort beslut som är bäst för MIG.

Fundera ut vilka tre bra saker du har gjort idag? ❤️

Outfit:

Kavaj, Hm (kommer v.47) // Jeans, Hm // Boots, Nelly

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..