Morgonmöte mot framtiden

God morgon finaste ni,

Jag är så glad att jag har er och bloggen. Utan er hade jag ju inte haft bloggen, eller det kanske jag hade men det hade inte varit lika kul att skriva om jag inte hade någon som läste 🙂

Morgonen började hemma med en inte superrolig frukost, jag ville ha en havregrynsgröt men massa olika toppingar, men hade ingenting kul att pimpa den med tyvärr. Jag ska på ett viktigt möte kl 10 som känns som ett bra steg i rätt riktning för mig. Let’s see ❤️

Sen ska jag sitta och pyssla ihop det sista inför lämningen av min sida till tidningen mama på kontoret. Längtar till kontoret varje dag – härligaste arbetsplatsen på jorden tror jag 🙂 Man bara får sån härlig energi och efter att tjejerna piffat så är det så fint och doftar saffransbullar 24/7 tack vare ett magiskt doftljus från Lagerhaus, mums! Sen blir det nog landet hela helgen framför brasan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..