Vegansk lunch hos Dasha

Vänner,
Hoppas att ni kommer att ha en underbar helg, jag ska som jag skrev i tidigare inlägg åka till landet och vila. Längtar ihjäl mig! I dag hade jag ett lååångt möte på morgonen, sen for jag till Dasha som ordnade en lunch tillsammans med Dafgård. De har släppt massa goda veganska nyheter så vi åt en bönpasta med pesto och en vegansk bolognese. Dashas lägenhet är så himla fin och fotovänlig, ljus och härlig. Så mysigt slut på den här vecka 🙂
Eukalyptus är en riktig favoritblomma, för det första är den vacker, sen är den lika fin när den torkar..
Petra vloggar och berättar vilken härlig tös Joanna är – singel och helt underbar, snygg som brunett också 🙂
Veganskt och supergott!
Petra gör så satans roliga ljud när hon ska fotas, typ skrattar högt för att det ska se naturligt ut..så alla börjar asgarva, bästa bilden blev det ju också 🙂
Nu drar vi till landet, ses där!
xoxo A

 1. Lollo skriver:

  Hej! Undrar om du fick din Dry Lake-fuskpäls med huva såld? Annars köper jag den gärna ☺️

  1. alexia skriver:

   Hej Lollo!
   Va kul! Bor du i Stockholm?

   Hälsar
   Alexia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..