Cozy Chaleur

Hej fina,
Jag somnade vid 20.30 igår, helt slut. Dunderförkyld och ont i halsen. Så perfekt att hänga på landet med familjen och mamma och pappa så jag kan vila. Mike och pappa har handlat massa gott idag och planerat en dundermiddag. Jag ska bara sitta framför brasan hela dagen, äta massa gott och lyssna på skön musik.Vill visa lite bilder jag tog i går på vår 3:e modell från Chaleur. Det är precis som att gå runt med en stor mjuk filt, kan det finnas någonting underbarare?
Outfit;
”Chrystelle”, Chaleur  //  Skor, Steve Madden // Jeans, Lee

 

  1. Vart kommer dina fina örhängen ifrån? 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..