Höst på landet

Hej fina!
Hoppas ni har en trevlig helg. Vi kom nyss hem från landet efter en så härlig helg. Ingen är gladare än jag att vi åkte ut. Vi spelade spel, åt massor med gott, myste framför brasan och tittade på serier.

Pappa grillade massa korv från Ingelsta kalkon som vi åt ute, så mysigt!

Naomis nya håraccessoar är så snygg, den kommer från Corinne och känns så chic i läder. Håraccessoarer är helt nytt för mig men så kul när Corinnesläppt så mycket fint. Jag gillar speciellt att fixa Naomis hår så jag kommer absolut att köpa fler till henne.

Vi gick ner till bryggan där vattnet var helt stilla och färgerna helt magiska. Jag kommer aldrig glömma helgen för ett år sen när jag vaknade till en ”brinnande” morgon, ska visa er de bilderna i veckan.

Till middag gjorde Mike lax med massa tillbehör, men helt ärligt åt jag mig mätt på det här fatet med ost och oliver 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..