Peekaboo

I dag jobbade jag på hemma på förmiddagen. Jag pratade med fabriken, fick en sammanställning av alla modeller från Nicole, fick äntligen hemsidan klar – som jag nu har fått en monsterlista som jag måste bocka av.. klarna, paypal och allt vad det är. Har någon av er startat en webbshop?
Sen vid lunch tog jag cykeln (dumt beslut) och cyklade till Rondek. Har ni sett en mumie? Så såg jag ut, kunde knappt röra mig, munderad från topp till tå och ändå var jag is in i benmärgen. Skulle någon peta på mig hade jag gått i 1000 bitar. Hur blev det så här kallt? Vi åt lunch på en sunkig sushi, men köpte sen med oss godsaker från Dessert & Choklad Stockholm som kompensation och drack kaffe hos henne. När jag kom hem hämtade jag tjejerna och gosade med dem en stund, och C gömde sig med sitt läppstift som slutade precis som ni tror. Vid middagstid åkte till svägerskan och åt gott, så mysigt! Längtar så mycket efter imorgon, spa på ett slott med massa härliga bloggkollegor – kan inte önska mig annat just nu.
Outfit: Tröja, Hm

 1. Lisa skriver:

  Framöver hade man gääärna önskat vloggar! Både från vardagen och även hur du sminkar dig tex! Du är så himla vacker!
  Kramar!

  1. alexia skriver:

   Jag vet Lisa!! Jag har verkligen det som mål. Jag ska bara komma igång, vet att så många önskar!
   Tacktack tack fina du!
   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..