Fighten har börjat

God förmiddag alla vänner,
Det känns som vi och Corinne har ett helt hav av kärlekssoldater som ska fightas med henne. Tack till alla er. Många av er känner jag ju inte men ändå ger ni mig så mycket energi och jag kan vara stark med henne. Många säger att jag måste gråta, och tro mig, jag gråter, varje gång jag är själv får jag vara svag, när jag duschar, eller på natten när jag vaknar till och inte kan sova. Men när jag är med henne är jag stark.
I dag fick hon fasta igen, det var jobbigt när hon skrek efter mat och vatten på förmiddagen, och blev helt galen när hon fick syn på en frukt som hon ville äta. Vid 11.30 hämtade de oss och rullade henne till operation, Jag fick sätta på mig ”rymdkläderna” och sitta där med henne när hon sövdes. Jag satt bredvid henne, hon höll sitt hand på mitt hjärta, fick lugnande och sen somnade hon. De ska operera in en liten bricka under hennes hud som går in i en ven till hjärtat. Genom den ger de sen henne sen cellgifter. De ska också ta prover från ryggmärg och benmärg. De proverna är viktiga, de ger oss mikroskopiskt tydliga resultat om hur hennes cancer ser ut.
    Det var ett mammahjärta som gick i tusen bitar när jag klev ur operationssalen, fruktansvärt att hon ska behöva gå igenom det här. Men jag är så tacksam att vi bor i Sverige och får den här fantastiska vården. Alla man träffar är så gulliga och proffsiga, de leker med henne, ger henne saker och kärlek.  Jag önskar att alla sjuka barn i hela världen skulle få den här vården. Nu ligger hon där inne sen snart två timmar tillbaka och jag bara ber till alla högre makter att det går bra och att hon inte känner någonting.
Senare idag ska hon få sin första behandling av cellgifter, ska förklara i ett senare inlägg hur behandlingsschemat ser ut. Tack till mina kollegor och vänner på No18  som skickade världens finaste korg till Corinne och Naomi full av leksaker, älsklingar!
Kärlek
A

 1. Jag blir tom. Ingen förälder, inget barn ska behöva gå igenom detta. Jag kan inte föreställa mig vad ni går igenom. Min dotter är i samma ålder som C, och nej fasen vad ett barn inte ska behöva gå igenom detta. Jag är månadsgivare till Barncancerfonden och kommer höja beloppet, det är något konkret vi läsare kan göra för framtiden. För vi ska tametusan utrota cancern tillsammans! Stor kram till er, ta hand om dina hjärtan och ditt eget ❤️

  1. Ja!!! En sak kan jag säga, fortsätt att ge. Gud vilket bra ställe vi har hamnat på! Magisk personal och de gör allt för barnen ❤️ heja svensk sjukvård!
   Så stor kram till dig!

 2. Heja er Alexia! Vad skönt att det verkar som att man tar action med behandlingen direkt. Här finns ingen tid att spilla.
  Hoppas operationen och första cellgiftsbehandlingen går bra idag. Tänker på er! En miljon kramar ❤️❤️❤️

 3. Underbart att få så snabb och proffsig hjälp! Förstår att det är tufft, har haft cancer själv men det kändes bättre när operation och behandlingar drar igång och man känner att man gör något! Kram kram

 4. Mitt hjärta brister för er 💔
  Har följt dig sen du var gravid med Corinne då jag också var gravid. Känner er inte men känner för er så mycket och har tänkt på er så mycket sen jag läste vad som hänt 😔
  Hoppas så innerligt att lilla Corinne ska ta sig igenom detta hemska utan att behöva lida.
  Tusen styrkekramar ❤️

 5. Bli så rörd över ditt mod, och kärleken, styrkan, smärtan och sårbarhet som alla gå hand i hand. Din underbara lilla tjej kommer fixa detta, för hon har er som bär henne genom det.x

 6. Kära Gia eller Alexia 😉
  Vi jobbade tillsammans på
  airtours en gång för många år sedan. Du var så sprallig och nyfiken på min graviditet jag då gick igenom. Idag är du mamma själ, det glädjer mig. Du verkar vara en stark mamma med ett enormt stort hjärta.
  Jag känner med dig genom den här tuffa tiden. Skickar all min styrka till er.
  Kram Johanna ( min mage hette Mos och du skulle köpa Gucci skor till min bebis ) 💜

  1. Åhhh!! Jag vet precis, Johanna!! AIK- bebisen! Jag är skyldig dig ett par Gucci-skor, inte dåligt haha!
   Jag blir stark av alla som skriver till mig, ger oss kärlek och positiv energi! Corinne är en krigarprinsessa, hon fixar detta ❤️❤️❤️ stor kram!

 7. Finns inte ord för orättvisan. Massa massa massa kärlek och kramar och hejja Corinne – satan vad stark hon är!❤

 8. Jag brukar läsa din blogg men har inte kommenterat tidigare. Nu sitter jag här och gråter… Jag hoppas verkligen att allt ordnar sig för Er och att din flicka blir frisk. Ni verkar vara en fin familj❤️

 9. Skönt att åtgärder sätts in nu så ni kan ta första steget mot en frisk litet tjej 💕 Önskar er all lycka till och skickar massa energi till er. Kram!

 10. skickar styrka till corinne, dig och hela er familj! Fruktansvärt är det att någon ska behöva genomgå något sånt här. <3

 11. Åh. Styrkekramar till er <33333 Du borde dra igång en insamling till barncancerfonden, jag och troligtvis många andra känner att vi vill göra något/stötta er mer konkret. Stor kram <3

 12. Tänker på er och ber till högre makter att allllll styrka och kärlek landar hos er!! 🙏🙏♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

 13. Hej,
  Läser din blogg men brukar inte kommentera. Vill bara säga att jag tänker på er familj. Din dotter är en krigare och tillsammans kommer ni klara denna fight 👊🏻. Inget barn och ingen förälder ska behöva uppleva det ni går igenom. Varje dag är ni lite närmre målet, ett friskt cancer-fritt liv. Heja C ❤️❤️

 14. All styrka och kärlek till dig och din familj !! det är så sorgligt att jag får ont i hela kroppen. Ingen skall behöva gå igenom det här.
  men ni verkar vara en stark familj med många som bryr sig runtomkring er vilket hjälper enormt.

  ta hand om varandra och glöm inte att kramas !!

 15. Alexia! Din resa är din men du upplever den inte ensam. Vi är många som varit med om samma smärta, tomhet, rädsla, ovisshet, hat och kärlek som fylls inom en när ens barn blir sjukt.

  Mina bästa hälsningar till dig som jag önskar någon sagt till mig när jag var på sjukhuset första dagen med min systerdotter som fått cancer:

  – GOOGLA ALDRIG! Lita på läkarna.

  – Bli inte rädd för dig själv när du tappar bort den du är. Dagar kommer när du bara måste k l a r a dagen. Inget annat! Sakna inte den du var innan hennes diagnos. Du kommer hitta tillbaka!

  – Lita på din magkänsla. Känns något fel eller otryggt så våga fråga! Fråga fråga fråga, sug ur läkarna på all information de har om din dotter och hennes sjukdom. Våga inte förstå och våga kräv svar.

  – Gör sjukhuset till ert. Beställ upp er favoritmat och ha fredagsmys, FAST det är i en sjukhussäng. Kolla på en film under en filt hemifrån FAST det känns meningslöst.

  – Prata med föräldrarna i korridoren. Ni är där tillsammans! Ni kommer hitta så mycket styrka i varandra!

  – GOOGLA ALDRIG!

  Jag skänker er all styrka jag har. Jag vet vad som krävs och jag vet att NI har den styrkan tillsammans.
  All kärlek /Emilia

 16. Kämpa på! Var inte rädd att säga vad som finns i huvudet! Var ledsen! Var glad att ni fått veta och får behandling! Krama och älska varandra lika mycket som vanligt!

 17. Jag hittade hit igår och har läst ikapp om vad som hänt er. Det gör så ont i hjärtat, är själv trebarnsmamma och tänker ofta att cancer drabbar så många. Det kan drabba vår familj när som helst. Tack för att du delar med dig och skriver så fint. Att du orkar vara stark när du är med Corinne och bryter ihop när du måste. <3
  Jag jobbar som produktchef och nyligen startade jag en kampanj där vi genom en av våra produkter ska samla in pengar till barncancerfonden. Målet är 100 000:- och det känns ännu mer rätt nu. Vi kämpar med er! Stor kram

  1. Gud va bra!!! Heja heja er 🙂 Vad är det för produkt, kan jag göra reklam på något sätt så gör jag självklart det!
   Vi ska absolut också göra en insamling, ska bara fundera ut exakt till vad. Ska kolla med läkarna och personalen vad de tycker saknas osv..
   Stor kram till DIG

   1. Det är ganska nischat 🙂 jag jobbar på lantmännen med foder och vår insamling sker mars-maj, under lamningsperioden, på allt lamm- och fårfoder. Känns lite mysigt med kopplingen barn-lamm! Vi gör en speciell fodersäck där min dotter ritat ett gult lamm i barncancerfondens färg <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..