Tack till ER

Jag är så lycklig över att vara just Corinnes och Naomis mamma. Många skriver till mig och frågar hur C mår, och hon mår fantastiskt just nu, precis som en vanlig liten busig 2-åring. Sånt kan ändras så snabbt, men vi tar en dag i taget och är glada för alla stunder hon mår bra. Hon är en riktig filur och vi skrattar så mycket åt henne varje dag, jag önskar att ni alla fick lära känna henne ännu mer så ni förstår att det finns så mycket bra stunder fast hon är sjuk.
Jag vill ta tillfället att tacka er för att ni ger mig så mycket energi. Helt ärligt så är jag säker på att jag inte skulle må så här bra om jag inte hade bloggen och kunde skriva av mig och ”prata” med er. När jag tänker efter har jag inte pratat så mycket ens med mina vänner, bara de allra närmsta. Men jag känner inte att jag har behovet av att prata eftersom jag har bloggen. Ni alla ger mer stöd och kärlek än jag någonsin kunde tro, så tack till ER för att jag kan vara så stark.
I dag bakade jag ett bröd som jag måste dela med mig av, försöker hinna lägga upp receptet imorgon så kanske ni kan baka ett nyttigt (supergott) helgbröd. Sen har vi pysslat med kort och gjort risgrynsgröt.Imorgon ska vi till sjukhuset och få en medicin på fm. Sen ska jag försöka hjälpa tjejerna i pop-upen så mycket jag kan. Jag siktar på att vara där mellan 14-18 imorgon, så om ni har vägarna förbi MOOD-gallerian så kom och säg hej!

 1. Det är vi som ska tacka för en fin blogg!! Och allt vi ”får gratis”.
  Du berättar så öppet, fint, positivt.. det känns som dina ord kommer ifrån hjärtat och går in i våra hjärtan. ❤️❤️❤️
  Vi tänker på lilla C varje dag och sänder kärlek och omtanke till henne. Ibland ”vet” man bara saker, och jag vet att C kommer greja detta, hon är stark och den lilla kroppen har så mycket styrka i sig!
  Både du och C är så inspirerande i ert mod och tankesätt, och DET gör hela skillnaden❤️

  Kram

 2. Du ger så mycket, så mycket insikter, svar på frågor, kärlek. Du hjälper mig att få ett annat synsätt på så mycket i livet. Ni är en inspiration på så många sätt. Jag hoppas att all styrka och kärlek jag vill skicka er på nåt sätt letar sig fram!

 3. Du är så fin Alexia! Vi är många som följer er resa och hejar, håller alla tummar och tår och ber för att det ska gå bra. Ni är fantastiska! Tusen kramar ❤️❤️❤️

 4. Fina Alexia, måste säga att jag imponeras av din styrka och hur du kämpar för din flicka!! Sen jag läste att Corinne drabbats har det inte gått en dag utan att jag tänkt på er eller kollat bloggen flera ggr för att se om du skrivit något nytt. Det har verkligen påverkat mig och jag känner med er! Jag har två pojkar i samma åldrar och att ens närma mig tanken på att de skulle bli sjuka breaks my heart, så kan inte ens föreställa mig hur det känns för dig att verkligen gå igenom detta. Heja er och kämpa kämpa kämpa på så som ni gör!! Tänker på er och skickar styrkekramar

 5. Måste säga för min egen del att jag måste tacka DIG för du skriver så genuin och ärligt och såååå himla positiv❤️ tack vare dina ord och din styrka så har jag släppt en hel del negativa tankar och känslor som jag hade för just cancer,som jag skrev tidigare pga att jag har gått genom de två ggr med mina närmaste. Jag har varit rädd för att mina barn eller jag själv ska drabbas av sjukdomen och det har stoppat mig för att leva i nuet och njuta sv mina tre barn som är friska.Istället har jag levt med rädsla hela tiden och ångest. Nu tar jag en dag i taget och njuter av mina barn som är friska och tar inget för givet. Du visade mig och faktisk min familj en annan väg . Tack vare dig är jag en mer närvarande mamma som busar, leker , pussar , älskar ihjäl mina barn igen❤️Jag va en sådan mamma innan tills för två år sen då jag förlorade min mamma i ung ålder i just cancer. Där började min liv i rädsla efter det. Jag läser dina texter ,ord och ser på din fina dotter och är tacksam för allt jag har. Din energi är magisk och jag och mina barn tackar dig för att du fick deras mamma att bli hel igen🙏❤️ Tänker och sänder massa kärlek till dig. Önskar jag bodde i Stockholm så jag kunde komma imorgon och ge dig en stor kram❤️

 6. Jag blir så glad trots allt elände att se denna lilla tjej som är så stark o så otroligt söt 👸🏼😍! All all styrka o glädje till er o måtte behandlingen fortsätta att gå så bra som den ändå verkar göra! Ni går igenom den största skräcken man som förälder kan gå igenom o jag hejjar på er i massor!!! Stor kram till hela fam ❤️💗😘

 7. Förstår att du får hur mycket som helst skickat till dig just nu men jag känner ändå att jag inte kan låta bli att bara få skicka lite styrkekramar och tankar till dig och hela familjen. Det är så fint att du skriver och berättar om allt ni går igenom. Jag kan ibland vara den som hellre vänder huvudet bort och inte läser om sånt jag tycker är för hemskt vilket är lite omoget sätt att gå igenom livet, men idag har jag läst igenom allt du skrivit om er resa med både tårar men också med ett leende, man blir så varm av all kärlek som ni ger varandra. Önskar så att man kunde göra mer för er än att bara säga att jag tänker på er!
  Alla julklappar från mig i år blir donationer till barncancerfonden tack vare att jag fick läsa om er resa. Kramar till er.

 8. Jag tänker på er ofta och jag ber till de högre makterna att er lilla flicka blir frisk så snart som möjligt och att behandlingen blir så smärtfri som möjligt! Ni är så starka och verkar vara en sådan härlig familj! Tänk vilken tur Corinne har som har så fina stöttande föräldrar. Och vilken tur ni har som har henne<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..