Behandling 5 – dag 29

Tack för alla era lyckönskningar idag. Jag har läst alla, men hade inte tid att svara idag, supertack tack till var och en av er – ni är bäst och värmer mitt hjärta. Dagen har gått bra idag. Hon kämpar på och var mestadels väldigt glad och härlig. Ni vet vad hon gillar om att sätta nålen i porten, så som vanligt är hon ledsen i början. I dag fick hon en docka att själv sätta plåster på och dra av. De dagar hon måste fasta är det alltid lite kämpigt att förklara för henne varför vi inte kan äta frukost, så jobbigt när hon säger, mamma hungrig. Men då tänkte jag på att jag åtminstone kunde svara att hon får mat snart. Tänk föräldrar som inte kan ge sina barn mat på dagar, vi är så lyckligt lottade.
Sövningen gick bra, när det väl är dags tar det inte mer än 3-4 minuter innan hon har somnat i min famn och vilar tungt. I dag under sövning tog de prover i benmärken, sprutade in medicin där, och även en spruta i lårmuskeln. När vi satt på i vårt rum och hon började vakna till tittade hon upp och sa; Mamma inte sova, Ninni vaken och ett jätteleende på läpparna 🙂 Sötnosen! Efter lunch fick hon cellgifter intravenöst innan vi kunde åka hem. Hennes infektionsvärden är lite låga och hennes temp var högre än vanligt under dagen, så vi var lite nervösa, men nu verkar iaf tempen lite bättre.
De kom in med kavel och pepparkaksdeg till alla barnen idag, sen hade vi som varje tisdag pysselbyrån på besök (de andra föräldrarna tycker att det är så kul att jag och Mike alltid sitter där utan barn, Corinne var med morfar och sprang i korridorerna) men det är så mysigt att pyssla och skönt för sinnet. Tack till barncancerfonden för allt fint jobb de gör för barnen. Jag vet att många väntar på provsvaren, men vi har möte imorgon bitti med läkarna och får allt då, postar ett inlägg så fort jag bara kan❤️ Kärlek till er

 1. Frida skriver:

  Heja er! Heja Corinne! Håller med dig om att barncancerfonden är toppen! Vet inte hur många timmar jag spenderat av min uppväxt på lekterapin på Astrid Lindgrens barnsjukhus med en cancersjuk storebror. ❤️❤️❤️

 2. Jag hoppas verkligen att allt kommer att ordna sig för henne. Jag blir alltid lika tagen av dina berättelser om er dotter. Jag kan själv inte förstå hur allt det här känns att gå igenom. Jag fick mitt första barn förra året och han blev nyligen ett år och jag känner verkligen starkt över detta då … 💕 kramar

 3. Sofia skriver:

  Vad skönt att dagen gått bra ändå! <3

 4. Anna skriver:

  Vilka kämpar ni är <3 håller tummarna att ni får positiva besked idag ❤ kram

 5. Camilla skriver:

  Nu håller vi tummarna för att det blir en ”enklare” behandling. Vilken liten krigare hon är❤️!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..