Kärlek

Hej i rusket, Stockholm bjuder på sitt absolut sämsta väder idag så gummistövlarna åkte på.
Tack för alla kommentarer och kärlek, det känns skönt med ett positivt resultat efter så mycket press och stress man har gått igenom den här första månaden.
I dag var lilla Corinne och jag hos Corinne (frisören) och spelade in lite små korta filmer till hennes sajt, tog inte mer än 30-40 minuter men C satt så snällt och tittade på och åt pasta. Sen gick vi till våra vänner på A bowl, och åt lite lunch (hennes 3:e lunch), man kan lugnt säga att kortisonet göder henne.
Imorse hade vi en liten incident, Corinne och Naomi satt på golvet i deras rum och jag gav Corinnes medicin. Sen brukar jag alltid spola sonden med vatten för att medicinen ska åka ner i magen, så medan jag hämtade vatten i sprutan så lyckades C dra ut sonden ur näsan. Omg! Den hängde halvvägs ut så jag fick dra ut den hela vägen upp från magen, det känns nog inte, men kanske är lite obehagligt. Nu får vi ge henne medicin genom munnen med våld, tills på tisdag när hon sövs igen. Man kan stoppa in sonden när de är vakna, men jag föredrar under sövning. Vi märker dock snabbt hur bekväm sonden är eftersom det slipper bli en kamp varje gång vi ska ge medicin. Nu ska vi baka bröd. Hoppas att ni har en fin dag, Kram A

 1. Linnéa skriver:

  Ni verkar vara så fina och goa💖💖Älskar att läsa dina inlägg!! kram

  1. alexia skriver:

   Så underbart att höra 🙂 Kramar

 2. Jenny skriver:

  Alexia, du är ju helt underbar som tar hand om din fina tjej (dina fina tjejer!) såsom du gör under den här svåra tiden. Ni strålar ju av lycka på bilderna! Fast jag förstår såklart att det finns massor av stunder med gråt och smärta också, men att hitta glädjen i stunden är ju det som gör det gott att leva och ni verkar verkligen ta vara på de goda stunderna. Stora julkramar till er hela familjen!

  1. alexia skriver:

   Tack Jenny!
   Jag vill bara att hon ska gå så obemärkt förbi det här jobbiga så bra det går.. De stunder vi kan vara ”vanliga” vill jag att vi är det..
   Visst är det så jobbigt emellanåt, men kärlek är så starkt och jag älskar ihjäl mig!
   Kramar

 3. Sarah skriver:

  Styrke kramar till Er!!❤️❤️❤️. Är såå glad att lilla C svarar så bra på behandlingen!!🙏🏼🙏🏼. Skönt att ni har så fina människor runt Er!! Kram

 4. Så söt och glad tjej!❤️ Ja, tänk vad barn är tuffa trots vad de går igenom, så imponerande❤️ Och du är så stark Alexia. Kram till er

 5. Stort TACK för att du delar med dig av er resa. Blir så himla rörd varje gång jag läser om finaste Corinne och hennes bästa mamma, som pushar, stöttar, hejar och gör det absolut bästa av situationen. Du är så stark! Vill i alla fall att du ska veta att din styrka och positiva attityd har inspirerat mig till att börja volontärjobba på barnsjukhuset i Mumbai där jag bor. Jag börjar på måndag! Mer om det här, https://hannastromgren.com/2017/12/15/counting-my-blessings/

  Tack igen. Och heja er <3

  1. alexia skriver:

   Men såååååå underbart! Vilken otroligt fin kommentar!

   Jag ska följa din resa, så häftigt!
   Kram och kärlek

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..