Tonåring och fredagspizza

Hej vänner! Naomi var hemma med oss idag, jag tänkte att det kunde vara mysigt, sen ångrade jag mig haha. Skämt åsido men just nu är hon precis som en liten tonåring som har attitydsproblem och skriker, sen sekunden efter är hon gulligaste sötaste unge som jag skrattar så mycket åt. Det kan vara en liten reaktion för allt som händer med Corinne också. Eller vad tror ni?
Michaela kom förbi oss med lunch och goda saker till kaffet. Vi pratade om julen, tjejerna lekte frisörer med våra hår och hennes resor efter jul. Jag skulle älska att få lite sol i vinter och vi hade planerat att åka till Sydafrika i februari, men vi får helt enkelt ta det om några år istället. Alla planer vi hade, skjuts fram, men de förblir och vi har dem som målbilder tills att vi har klarat den här tuffa resan. Längtar!
På kvällen kom mina föräldrar och svärmor förbi och jag och Mike gjorde egen pizza. Mysfredag! Hoppas att ni får en fin helg ❤️

 1. cecilia skriver:

  Det kan absolut vara åldern men jag tror mera på mediciner/behandlingen. Våra grannars son drabbades av ALL för 4 år sedan och vi bor i USA. Föräldrarna fick veta att chemotherapy definitivt påverkar barnens beteenden (även vuxna) kemiskt – alltså inte bara det psykiska med oro/uppmärksamhet mm utan att medicinerna verkligen ändrar humöret. Konstigt att ni inte har fått höra något om det men det fick dom i alla fall här. Lycka till, fint att se er resa genom bloggen din dotter är så söt och ser så stark ut. Kram!

  1. alexia skriver:

   Är det sant? Nej de har inte pratat alls om det. Ska fråga dem om det..
   Kan det vara bra verkligen? Låter läskigt..
   Tack snälla! Kramar!

 2. Nina skriver:

  Det är ju en liten förpubertet där någonstans och jag är också helt övertygad om att det även är en reflektion på vad som händer i livet.
  Även om ni är fantastiska på att berätta och låta henne vara med så känner hon av allas oro ändå. Man tycker man är duktig på att hålla ihop sig, men dom känner en bättre än så!
  Det finns hjälp att få, om ni skulle känna att det behövs.
  Trevlig helg❤️

  1. alexia skriver:

   Du har helt rätt, 100 % känner hon av hur alla mår. Häromdagen när sonden åkte ut blev hon så ledsen när hon såg att vi fick hålla fast C och tvinga i henne medicinen. Hon säger att hon blir så ledsen och orolig när C är ledsen 🙁 Stackarn..
   Hon har sin syskonstödjare som hon pratar mkt med. Om vi ser att hon skulle vara väldigt oroad får vi prata mer med henne. I veckan ska kuratorn prata med henne på sjukhuset och förklara vad som händer. Kram och trevlig helg

 3. C skriver:

  Jag vet ju inte riktigt hur gammal N är (har inte följt så länge) men hon ser ut att vara ungefär lika gammal som min dotter (blir snart 6) och vi har haft sånt humör som du skriver sen i juli ungefär (så sen hon var 5,5). Jag trodde jag skulle bli tokig först men nu har det börjat lugna sig och vi har pratat mycket om att det inte är ok. Sen tror jag garanterat att det bidrar att C av förklarliga själ får mest fokus, men ni är ju fantastiska med att inkludera även N och ge henne så mycket egentid med er ni kan är mitt tips för det hjälpte i vårt fall (det är alltid värst när jag är själv med dem och lillebror på 3,5 tar stor plats).

  1. alexia skriver:

   Herregud!
   Ja, hon fyllde 5 år 30 september så det ligger nog ganska mycket i det. Hon får såna utbrott och skriker. Ibland har hon bara börjat gråta helt plötsligt och vill stänga in sig på rummet. Jag tror att det är en kombination av allt, både Corinnes sjukdom och trotsperiod..
   Bara att bita ihop och försöka prata

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..