Firar varje tillfälle

Hej vänner,
Hoppas att ni har en härlig lördag. Vad gör ni? Jag är sugen på att gå på julmarknad för att få lite julkänslan, finns det några bra julmarknader i Stockholmsområdet eller relativt nära? Hade varit mysigt med lite glögg och brända mandlar 🙂
Vi har inte gjort så mycket idag. Min vän var här och lekte med tjejerna och jag fixade lite här hemma och förberedde inför tisdag. Vi blir ju inskrivna 19/12 och utskrivna 23:e om C mår bra, så sen är planen att åka till landet på julafton om allt ser bra ut ❤️ hoppas det!
Vi har bestämt att fira alla små tillfällen vi kan i livet och det finns många tillfällen att fira, så ikväll ska vi ha en liten fest för att Corinnes provsvar visade så bra. Tjoho! God mat och härligt sällskap! Jag vet att många undrar över materiella saker (typ, vart har du köpt era mattor, örhängen, tröja osv) och skickar meddelande på instagram och ursäktar er att ni frågar mitt i allt som händer, så gulligt men fråga på kära ni det är bara kul. Självklart att jag ska börja skriva ut sånt igen när jag kommer ihåg. Kärlek till er.
Corinne: Klänning, Zara // Turban, ebay // Jag: Blazerklänning, &Other Stories  (liknande Zara// Halsband, Cu Jewellery 

  1. Hanna skriver:

    Hej,

    Passar då på att fråga: hur får du dina ögonbryn så himla fina? Allt gott.

  2. Maria skriver:

    Älskar din positiva energi, du är så stark! Kämpa på! Tänker på er och ber för lilla fina C. <3

  3. Fira allt ni kan❣️❣️❣️Livet är för kort för att inte fira🙌🏼🙏🏼Ni verkar ha en underbar Familj all kärlek till ER❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..