Härlig överraskning

Ni vet att vi hade räknat med att komma hem på lördag som tidigast, men vad hände? Corinne utsöndrade cellgiftet i mycket snabbare tempo än vad de räknat med, så redan vid 10 i morse hade hon 0,16 i värde (man skulle ha (0,20 på två prover för att få åka hem), kl 18 idag hade hon 0,10. Helt fantastiskt!! Nu är vi hemma, har lagat middag och ska snart få sova i sin egen säng, vilken dröm. Svarar på era frågor och berättar lite mer saker imorgon. Massa massa kärlek ❤️

  1. Johanna skriver:

    Så himla fantastiskt!!! Heja er ❤️ god jul! Massa kramar

  2. Jennie skriver:

    Vi ber för er! Ditt mod och din styrka imponerar!

  3. Maria skriver:

    Underbart att få höra🙏❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..