Jul i stugan

Hej vänner,
Ni är så underbara som verkligen blir så innerligt glada för vår skull. Corinne är fantastisk stark på alla sätt. Hon har blivit lite hes och snorig så jag blev lite orolig, men läkaren ringde idag och sa att hennes värden såg bra ut. För att slippa åka på julafton och ta blodprover så får vi åka till sjukhuset imorgon inför nästa behandling som är på tisdag. Första året är väldigt intensivt så här med behandling varje vecka.
I dag var jag och tjejerna ute med vagnen, iskallt men jag ville verkligen att vi alla skulle få frisk luft. Sjukhusluften är väldigt torr och jag känner att frisk luft är bra för C. Vi gick förbi kontoret med pälsarna och kramades lite med tjejerna där. Sen satt jag och Naomi utomhus och tog en kaffe/babycino när lilla björnen sov i vagnen.
Imorgon efter blodprovet ska vi fira lite julig brunch med Mikes mamma och bror och lite andra. Sen på julafton planerar vi att åka till landet vid Norrtälje och fira. Längtar bara efter att få sitta framför brasan, se barnens ögon när tomten kommer och njuta varje stund över att få vara tillsammans.
Jag kommer ju att skriva till er närmare men vill ändå önska var och en av er god jul. Jag hoppas med hela mitt hjärta att alla ni firar med just de ni vill, och att ni är lyckliga.
Lite senare idag kommer svaren på några av de frågor jag fick i tidigare inlägg.
Kärlek A

 1. Julia skriver:

  Åh vad underbart och läsa det här, att ni njuter av varje stund och att behandlingen verkar gå så bra den kan just nu. Njut av julhelgen <3 jag skulle jobbat (sjuksköterska) men blev sjukskriven då jag hamna på akuten imorse så här blir det sängen om jag inte behöver läggas in.. 🙁 Ni är sånna kämpar, tänker på er varje dag i det ni genomgår. Kram <3

 2. Asta skriver:

  Heja er! Fortsätt kämpa. Ni fixar detta. Heja heja Heja!!!

 3. Therese skriver:

  En riktigt God Jul till oxå 😍😍😍!!! Kramar ❤️

 4. Jenny skriver:

  Mysigt det låter! Och helt rätt med utevistelse! Finns inget bättre för kropp o knopp ☀️

 5. Åh vad härligt för er att ni får fira en fin och mysig jul hemma:)! Det är ni verkligen värda. Underbart och se att Corinne är så pigg och glad också. Det är en stark liten tjej det där<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..