Helt otroligt stark tjej, och god jul!

God jul mina änglar där ute! Vilken uppslutning det har blivit kring Corinne, vilken kärleksstorm! Jag känner er energi som lyfter oss i det här.

I går kväll steg hennes feber, och jag blev lite stressad. Sen sansade jag mig, Mike sa till mig om det vi pratar mycket om – att tänka positivt! Jag ändrade mig och började tänka positivt. Febern var som högst på 38,3 men eftersom vi just tagit alla blodprover samma dag, så visste sjukhuset att hennes värden var bra. De sa att vi skulle ta ny temp om en timma, och då var den 36,8 – helt otroligt! Så är det när man är envis och vill träffa tomten 🙂 sen var den stabil hela natten och hon verkar må bättre. Hon har eländiga blåsor i rumpan och munnen men värkar ändå helt ok.

Att få vakna tillsammans på landet och få fira jul med våra nära och kära känns mer speciellt än någonsin förr. Helt otroligt vad jag uppskattar det, blir tårögd och rörd. Jag vill önska var och er en magisk jul, massa kärlek, Alexia ❤️

 1. Karin skriver:

  Åh vad skönt att höra! God jul till er alla!

 2. Therese skriver:

  Vilken liten kämpe ni har, såååå otroligt stark och såååå söt så man smälter 👸🏼😍! Finaste o bästa julen önskar jag er 🤶🏼🎄💗!!!

 3. R skriver:

  Hej!

  Jag har följt bloggen sedan Forni skrev om er resa och tittar in här ibland för att se hur det går <3

  Tänkte kommentera det med glukos och cancercellerna. Jag är ingen expert men jag har pluggat tumörbiologi och forskat på en annan sorts barncancer (neuroblastom). Definitivt tar cancerceller till vara på glukos på ett annat sätt än friska celler gör, pga deras höga ämnesomsättning (vilket cellgifterna angriper). Så det är en bra tanke att äta så hälsosamt som möjligt. Jag vill dock poängtera att cancer är en oerhört komplex sjukdom, med många faktorer, varav många vi fortfarande vet lite om. Jag tror också mycket på kostens inverkan på kroppen, men man kanske ska ta det med en liten nypa salt, och se till helheten. Att en godisklubba kanske ibland ger mer glädje än vad den gör skada 🙂 Kram!

 4. Sussi skriver:

  God jul🎄jag beundrar er så mycket fattar inte hur ni kan vara så postiva👏👏👏👏jag fick precis reda på att en nära har tumör å jag har så svårt att hantera det😥tänker på er och hur starka ni är köpte boken du rekommenderade som du och dina vänner läst:) men tänkte om du orkar ge mig några tips eller sätt att tänka genom denna tid vi har framför oss😞det bästa med att läsa din blogg nu är att ni är förebilder för folk som går igenom liknande för om 2 år när C är friskförklarad så kommer man se hur det lönar sig att vara positiv och göra det bästa av tiden❤️

 5. Sanna skriver:

  God jul sötaste lilla tjej Corine med familj ❤️❤️Såååå skönt att ni fick fira på det vis ni ville fira jul🙏 Hoppas blåsorna försvinner snart som bara de. Massa kramar ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..