Cellgiftsbehandling 7

Hej fina och tack för alla julhälsningar.
Först har jag fått flera frågor om mina kläder som jag hade på julafton, setet med kavaj och byxor kommer från ByMalina.

I dag var det dags för behandling igen. Jag kände mig lite nervös eftersom C inte varit helt frisk de sista dagarna. Läkaren kollade på henne ordentligt innan, och kom fram till att hon var redo att köra. Idag var det PEG-asparginase, som är en spruta som de tar i lårmuskeln, och sen cellgiftet Vincristine. Det var faktiskt en lite jobbig dag, först så var hon redan trött och lite nedstämd. Sen började de med att sätta nålen i porten som som vanligt är jobbigt. Sen sprutan i benet som så klart gör ont som tusan och svider. Sen skulle nålen ut och även tejpen till sonden skulle bytas, och allt som har med plåster att göra är riktigt jobbigt för henne. Hon skriker hysteriskt efter sin mormor när hon blir ledsen, och det är så klart hjärtskärande att se henne så. Jag vet vad som måste göras och biter ihop. Mike kan inte se henne så där, men jag är som en isbit. När vi var klara var hennes ansikte svullet och rött av att hon skrikit, plus att hon spydde slem ett tag efter. Så fort vi lämnade avdelningen somnade hon i min famn och jag bara andades ut för att hon nu slipper cellgifter i två veckor. Jag hoppas att hon kan samla krafter och få vara min pigga tjej igen. Naomi var med på morgonen, sen kom hennes bästa vän och tog henne på bio, skönt att hon fick ha en rolig dag ❤️
Jag tänkte på en sak i bilen hem från sjukhuset. Whitney Houston spelades på radion och jag tänkte på vad tragiskt det är att hon, precis som många andra, glömmer bort att uppskatta sina liv. Hon hade allt som många människor drömmer om. Framgång, pengar, barn, men var ändå olycklig, kastade iväg sitt liv och dog för tidigt. Man behöver inte gå så långt som till henne, jag kan bara se till mig själv. Jag glömde bort att uppskatta små saker innan C blev sjuk. Jag tror att jag tror att jag gjorde det, men nu vet jag vad det verkligen innebär och jag känner varje dag när jag tittar på mitt barn, att livet är skört. Ta en liten titt runt omkring dig, och uppskatta det man har så kommer kanske de små ”problemen” kännas onödiga att slösa energi på. Kramar A

 1. Sandi skriver:

  Skickar en liten omtanke o varma kramar❤️ Ta hand om er!

 2. Hej! Tack för ännu ett fint inlägg av dig! Har inte kommenterat men kände att jag verkligen vill säga tack för att du delar med dig! Även ett stort tack för att du hjälper mig att sätta livet i ett större perspektiv. Du har så rätt om att vi ska uppskatta det vi har och inte slösa energi på massa små problem som egentligen är oviktiga. Det ska jag försöka tänka ännu mer på i fortsättningen.

  Kram! God jul och Gott nytt år!

 3. Catta skriver:

  Fy så jobbigt att hon ska behöva gå igenom så mycket smärta och ha det så kämpigt, och ni med..
  Hon är så duktig och världens sötaste, heja heja!

  Stor kram och tack för att du påminner om att man ska uppskatta de små sakerna, så viktigt.

  Catta

 4. Bella skriver:

  Helt rätt skrivet. Jag försöker påminna mig varje kväll innan jag ska somna om att jag har sån tur och ska va så tacksam att mina barn är friska och alla runtomkring mig. Ändå har jag hjärnspöken nästan varje dag som äter upp min energi med onödig skit som inte betyder nåt egentligen. Vill så gärna bli av med de tankarna och inte bry mig om vad folk gör/säger som jag ältar om nu. Du verkar ha en helt fantastisk inställning och ser upp till dig väldigt mycket. Sänder också mina böner till din fina dotter så hon tillfrisknar helt snabbt ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..