Förbereder oss för behandlingsdag imorgon

Hej fina ni,
I dag börjar väl de flesta sina ”vanliga” liv efter jullovet. På ett sätt känns det som att vi också har haft ett break eftersom vi inte hade behandling förra veckan. Jag har en liten klump i magen för att det är dags imorgon och för hon måste gå igenom några jobbiga dagar nu.  Sen å andra sidan vill jag bara köra på så att vi efter några månader kommer in i en lite lugnare period. Just nu känner jag sån energi och en konstig aggressiv känsla, typ som att jag ska gå en boxningsmatch och bara vill slå sönder den där sjukdomen, boom in the face!
Jag försöker hela tiden tänka att det finns så många barn som har det värre än Corinne, och faktiskt skulle byta plats med henne om de kunde.. Så många barn i världen som växer upp utan kärlek och en familj. Kanske lever ensamma, känner sig rädda i sitt eget hem, blir utsatta på olika sätt, lever i extrem fattigdom osv. Corinne går igenom min värsta mardröm, det finns ingenting jag var så rädd för, som för cancer. Men med all den kärlek hon får så mår hon förhoppningsvis ändå ganska bra. Så länge hennes kropp klarar all den fysiska påfrestningen, så överöser vi henne med kärlek och energi så hon klarar den psykiska. Gud va jag älskar den lilla tjejen. Hoppas att hon slipper jobbiga blåsor den här gången.
I morse tog vi blodprover på sjukhuset igen. Sköterskorna är så söta som alltid ger Corinne så fina presenter efter, idag fick hon två björnar (en till Naomi) och en bil. Sen åkte vi till Omayma och åt frukost, jag, Mike och hans kusin. Jag åt en magisk avokadomacka med ägg, yoghurt med granola, croissant och ingefärsjuice – min favoritfrukost!
Sen åkte vi till Acne och kikade och jag köpte en present till mig själv. Jag fyllde ju år förra veckan och brukar alltid köpa någonting till mig själv, jag visar en annan dag 🙂 Sen åkte vi hem och C sov medan jag packade lite grejer inför sjukhusvistelsen och läste en stund.
Hörs imorgon från sjukhuset!
Kärlek Alexia

 1. Nadine skriver:

  Så vackra båda två! Massor med styrkekramar till er!! Ni fixar detta. <3

  PS. Får man fråga vart dina jeans och jeansskjorta kommer ifrån?

  KRAM!

  1. alexia skriver:

   Tack snälla!
   Ja självklart! Skjorta från Zara men den var lång så jag klippte av den. Jeans hm 😘 kramar

 2. Karin skriver:

  Lycka till imorgon ❤️❤️❤️💪🏻💪🏻💪🏻

  1. alexia skriver:

   Tack gumman, saknar er!

 3. M skriver:

  Lycka till imorgon 💕

 4. Shadi skriver:

  Boxa Boxa kämpa kämpa 🙌🏼 kram ❤️

  1. alexia skriver:

   Boom!! Vi kämpar som krigare 💕
   kram

 5. Alla dina inlägg strålar av värme, du verkar vara en fantastisk människa och mamma❤️ Skickar er massa kraft✨

  1. alexia skriver:

   Åh tack Katarina, tack! 💕
   Jag utvecklas mycket av det som händer och känner mig trygg i den jag är.
   Kärlek
   A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..