Behandling 8

Hej vänner,
Idag blev vi inlagda på sjukhuset igen. Vi ska göra vår andra högdosbehandling Metotrexat. Vi kom in och fick ett rum med utsikt över hela Stockholm, som är 100 ggr bättre än rummen som är på den andra sidan där man ser rakt in till patienterna på hjärtavdelningen, ångest! Det gör mycket för psyket, jag lovar! Haha. Jag och Mike skämtade med personalen vid ”incheckningen” om att vi ville ha ett rum med seaview, balkong och halvpension om det gick 😉 Jackpot, minus balkong!
Corinne sövdes på förmiddagen och fick ett stick i ryggen och en spruta i benet med olika mediciner. Sen efter några timmar sattes Metotrexatet igång. Det går i 24 timmar, sen vet man aldrig exakt hur lång utsöndringen tar utan de mäter värdet i blodet tills de når en viss gräns, sen vet vi när vi kan åka hem. Förra gången slog hon rekord på två dagar.
Vi ser många familjer som är här inne väldigt mycket för att barnen får diverse infektioner mellan behandlingarna. Att vi kan vara så starka och glada är ju bland annat för att vi har haft sån tur att få vara hemma mycket, i vår miljö, och kunna leva rätt så vanligt med sånt som vi är vana att göra. Jag är tacksam för alla dagar hon mår bra/ok och vi kan vara hemma tillsammans hela familjen ❤️ Sjukhuset har just nu besöksförbud, bara föräldrarna får vara här, så Naomi får inte komma till sjukhuset som hon brukar efter förskolan tyvärr så Mike sover hemma med henne. Corinne älskar Naomi och frågar mycket om henne men vi hoppas att vi kan komma hem om några dagar. Heja C!

 1. Malin skriver:

  Lilla kämpen, hoppas ni snart får komma hem ♥

 2. Åsa skriver:

  Skickar över massa kramar och styrka till er!
  Vår lilla kille på 2,5 år tillhör hjärtavdelningen, då han föddes med ett ovanligt och allvarligt hjärtfel. Så jag vet hur påfrestande det är att vara på sjukhus. Våra små, är riktiga superhjältar! ❤️❤️❤️

 3. I KARDIA MOU PONAEI TOSO POLY POU OTE MPORO NA FANTASO TI PERNATE! SAS EUXOME OLA TA KALITHERA KAI NA SAS VOITHISEI O THEOS. THA TA KATERFERI I MIKRH. ❤🙏

 4. Nina skriver:

  Ber för henne! Gud e med er 🙏♥️

 5. Har nyligen hittat din blogg och tänker mycket på er. Har en tjej som går igenom samma behandling, fast hon är inne på underhåll2 nu och är fördigbehandlad till jul! Högdoserna var jobbiga men hoppas att hon utsöndrar methotrextatet lika snabbt denna gången!

  1. alexia skriver:

   Åh!! Heja er ❤️❤️❤️
   Högdoserna är jobbigast tycker jag! Underhåll 2 är också ganska intensiva va? Eller är det när man bara tar tabletter?

   1. Underhåll 2 är tabletter och LP var 8 e vecka (enligt intermediärprotokollet) den tuffa period du tänker på är ”sen intensifiering” den liknar den intensifieringsfas som kommer efter den fasen ni är i nu. Intensifieringsfaserna är tyvärr hemska, mycket kortison. Men man tar en dag i taget och så tar man sig igenom det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..