Girlpwr Oprah!

God morgon,
Jag ligger i sängen med en sovande liten tjej på mig och väntar på att vi ska in på sövning. Idag var känslomässigt jobbigare än jag känt förut. Hon vaknade tidigt på morgonen och var trött redan när vi kom hit, vilket innebär lite gnälligare tjej och rädd för allt de skulle göra. Plåster och slängar, blodprov osv. Min hjärta blöder när hon blir rädd och ledsen. Jag vill bara ta hennes smärta. Skillnaden på mig nu och förut är att jag gråter när ingen ser mig för att jag inte vill visa mig svag. Jag vill inte göra någon annan ledsen, så jag håller det för mig själv (förutom att jag berättar för världen nu). När hon väl sover känns allt bättre och jag vet att hon inte har ont.
Sen kollade jag på Oprah Winfreys tal från Golden Globe och kände hur hela min kropp fylldes av känslor, igen. Vilken kvinna! Om ni inte har sett talet så kan ni se det här: GIRLPWR säger jag bara. Jag är säker på att världen skulle vara en finare plats om fler kvinnor satt i ledningen för olika världsmakter. Hörs senare, kärlek A

 

  1. alexia skriver:

   Tack fina ☺️
   Exakt så ser jag på det, bockar av i min kalender och ser målet! Kram

 1. Tess skriver:

  Hoppas verkligen att det gått bra idag! Ni är så starka hela familjen och dina tjejer och du kommer vara de som kommer ha GIRL PWR skrivet i er panna efter det nu går igenom nu. Eller vad säger jag, herregud ni utstrålar det redan nu! ❤️

  1. alexia skriver:

   Haha tack Tess! Jag ska först kämpa med att göra mitt lilla hjärta frisk. Sen ska jag göra de båda till starka individer och kvinnor ❤️❤️❤️

 2. Malin skriver:

  Hoppas sååååå att hon slipper blåsorna! Det låter så fruktansvärt hemskt! Lilla tösen. Vilken tur att hon har en sån jäklar-anamma-morsa, med de generna lär cancern få sig ett riktig knock-out! All min kärlek och styrka till Corinne!

 3. Annika skriver:

  Massa girlpwr till dig!!!!!!!! ❤❤❤❤

 4. Du är girlpower i mina ögon 👊🏼! Som du är där för din lilla tjej o ger henne all den styrka hon behöver när hon är svag o som ger henne positiva minnen trots den skräck ni går igenom just nu! Du kan vara väldigt stolt över dig själv 👊🏼❤️💗! Lycka till idag 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

  1. alexia skriver:

   Tack tjejen! Wow!
   ❤️❤️❤️❤️ Jag gör vad som helst för henne, vill bara att hon ska bli frisk så vi kan få leva som vanligt 🙏🏼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..