Massage och brownies på sjukhuset

Vänner,
Hoppas att ni mår bra. Vi vaknade i morse med den mest magiska soluppgång och ett vinterland som var som taget ur frozen – så vackert!
Natten gick bra, Corinne kissar sjukt mycket när hon får den här behandlingen så personalen byter blöja och pottor hela tiden under natten, typ varannan timma. Men den här nattsköterskan var smidig så jag vaknade inte lika ofta 🙂
Mamma och pappa var förbi en stund, men eftersom vi har besöksförbud så träffades vi utanför avdelningen där de ställt ut lite kaffe osv. Corinne älskar sin ”Jaja” och ”papous”.
Vi har ju alltid haft sån tur att ha mycket besök när vi har behandling. Mor-och farföräldrar eller vänner ställer alltid upp med sällskap, mat osv, men den här gången är jag mest ensam eftersom Mike hämtar Naomi vid 15-tiden. Vi har trevligt jag och C ändå. Kollar på film, dansar, hänger i lekrummet och busar så mycket vi kan. Dock fattaförstår jag inte hur vi kunde bo här i 3 veckor, och det ändå kändes som tiden gick så fort. Nu går tiden sååå långsamt och vi båda längtar hem, Corinne säger ”Ninnis hus, mami (Naomi)…
Varannan onsdag har barncancerfonden fixat en massör som kommer och tar hand om föräldrarna, så 19.30 var det min tid att få 30 minuters massage. Corinne satt på en fåtölj bredvid som en ängel och tittade på youtube. Lyxigt att få njuta en stund och tack Barncancerfonden. 
Direkt efter vi var klara fick vi en leverans av socker- och glutenfria brownies med grädde och jordgubbar som världens underbaraste Lisa som levererade dem till dörren. En så fin sak att göra som betyder sååå mycket för mig, och för Corinne som fick spritsa grädde 🙂
Kram mina fina och god natt, A.

 

  1. Så skönt med lite massage. Det är du och alla andra föräldrar såååå värda.
    Hoppas att ni snart får komma hem igen.
    Kram ❤️

  2. Lena skriver:

    Finaste ni ❤️Styrkekramar till er ❤️Kramisar Lena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..