Hemma

Ja ja ja ja ja! Corinne var igen snabb som en raket på att utsöndra cellgiftet som annars brukar ta 3-4 dagar. Vi fick åka hem, och ingen är lyckligare än hon! Naomi stod utanför dörrarna till avdelningen och kastade sig om hennes armar, kramade och pussade henne. På en gång när jag kommer hem så får jag ett lugn i mig. Jag andas ut, kan vara fri, ställa mig på balkongen och andas. Jag lyssnade på vattnet som slogs mot mina händer medan jag diskade ett glas. Kände hur vattnet värmde så lent. Jag andades och har aldrig njutit så av att diska. Saker som jag ibland suckade över, spelar ingen större roll nu. För det är inte viktigt.

Jag känner mig mer ledsen på sjukhuset. Plan 12 – en avdelning som inte borde finnas. Barn och cancer är förjävligt. Alla söta, gulliga barn som ska behöva gå igenom så tuffa behandlingar. Att världens snällaste och gulligaste Corinne ska behöva gå igenom det här. Det enda jag vill är att vi skulle ha det precis som innan hon blev sjuk. Jag vill att hon ska få vara barn, precis som barn ska. Frisk och starka. Jag vet att vi kommer dit, och jag längtar! Men tills dess ska vi vara starka, och lära oss om livet ❤️

Jag är väldigt tacksam och över att ha er, mina vänner här på bloggen som peppar och hjälper mig att klara av att vara stark. Ger mig så mycket kärlek och energi ❤️ och låter mig få terapi på samma gång. Love you, always!

 1. Malin skriver:

  Sänder en varm kram till er<3

 2. Linda skriver:

  Du är fantastisk❤

 3. Cora skriver:

  Stark mamma, stark tjej! Massa kärlek ❤️

  1. alexia skriver:

   Tack Cora! Kramar

 4. Underbart! Njut av helgen och hoppas att lilla C får må bra efter sin behandlingsomgång.
  Kram ❤️

  1. alexia skriver:

   Tack snälla! Vi håller alla tummar att hennes kropp är stark ❤️Stor kram

 5. Malin skriver:

  Åh, vilket underbart besked att ni fick åka hem, som jag hållit tummarna för lilla kämpen ♥ Stor kram till hela familjen ♥

  1. alexia skriver:

   TACK för energi åh va gullig du är ❤️ Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..