Topp 10 Anti-cancergrönsaker

Så många av er skickar mail och meddelanden, kommentarer och DM på Instagram om hur viktig maten är. Många som har varit i samma situation som jag, anhörig till en cancerdrabbad, börjar ofta googla och försöka ta reda på vad man kan göra för att stärka kroppen under kurerna. Tusen tack för det. Det svåraste just nu är att hon är så liten, och det är lite svårt att få i henne den maten som hon egentligen behöver. För att hjälpa hennes immunförsvar ska vi testa att ge Corinne en shot i sonden varje morgon innehållande;
(Allt ekologiskt)
Spenat
Ingefära
Morot
Rödbeta
Några droppar äppelcidervinäger
En liten bit vitlök (om det går = inte får ont i magen)
Jag skulle gärna boosta den med lite lite vetegräs, är det någon som gett vetegräs till sitt barn?

Det här fick jag skickat till mig idag av Ida, en läsare, som rekommenderade sidan; chrisbeatcancer.com
The #1 most powerful anti-cancer food was Garlic.
Garlic stopped cancer growth COMPLETELY against these tumor cell lines: Breast cancer, brain cancer, lung cancer, pancreatic cancer, prostate cancer, childhood brain cancer
and stomach cancer.
Spinach and Beet Root also scored in the top ten against many of the cancers tested.
Topp 10 Anti-Cancer grönsaker
1. Vitlök
2. Purjolpök
3. Gul och grön lök
4. Broccoli
5. Brysselkål
6. Blomkål
7. Grönkål
8. Röd och vitkål
9. Spenat
10. Rödbetor

 1. Hej Alexia! Intressant inlägg… även fast jag inte känner dig och din familj så tänker jag på er varje dag. Jag tror väldigt starkt på goda tankar och försöker alltid att skicka styrka till dig och barnen. Jag är 26år och väntar mitt första barn. Jag ser dig som en stor förebild, och jag önskar att jag blir en lika bra mamma som dig! Förlåt att jag ställer en sånhär irrelevant fråga men jag är nyfiken på om du tänkt ut några pojknamn till corinne och Naomi innan du fick reda på att de var flickor? Och om du i framtiden får en pojke vad ska han heta då? Massa kärlek och styrka till er alla KRAM

  1. Hej hej!
   Tack för dina tankar och tack för att du ser mig som en förebild. Och GRATTIS till bebis 🙂
   När vi väntade Naomi hade funderingar på; Noél, Nicolas, Akilles gillar vi också, sen kommer jag inte ihåg 🙂
   stor kram och lycka till

 2. Hej,
  Angående vetegräs så dricker mina barn det 1 gång per dag och jag 3 ggr/dag och gjort det i några år. Nu har jag inga vetenskapliga belägg för barn och vetegräs men mina har druckit det ca 1/2 ekologiskt vetegräs.
  Kolla gärna in basisk mat.

  Många kramar!

   1. Han mår relativt bra och det är så skönt att få vara hemma. Vi har hemsjukvård då han behöver näringsdropp men det är guldvärt! ❤️❤️❤️❤️ Hoppas Corinne slipper blåsorna nu!

    1. Va skönt! Ja hoppas hoppas ❤️ hon är tröttare än vanligt idag, men det är nog ganska vanligt..stackarna vad de går igenom. Sååå bra med hemsjukvård, heja Sverige! Stor kram A

 3. Jag har själv havt cancer, och tar regelbundet aprikos olja, 5-10 st droppar per dag, det innehåller vitamin b17, som är Anti cancerogent.
  Läs på om just B-17 vitaminet!
  Styrke kram till er! 🙏🏼

 4. Hej, jag kan rekommendera att läsa på om vikten av en basisk kost för att hålla sig frisk och att hålla sig borta från animalier. Mjölkprodukter är enligt många forskare en av de mest cancerframkallande livsmedlen vi stoppar i oss. Jag kan rekommendera att läsa The china study av dr T. Colin Campebell. Vet att många inte tror att det är så att äta mycket animaliska produkter ökar risken för cancer men kan ju vara värt att göra research och bilda sin egen uppfattning.
  Styrkekramar till er 🙏

 5. Hej!
  Håller tummarna för er fina tjej ❤
  Ser att du är inne på anti-fungi kost och det är jag också men av lite andra skäl då jag pga mögelexponering blev sjuk. En del forskare menar att cancer är svamp så kanske kan vissa knep funka positivt i båda fall.
  Jag skulle vilja tipsa om synbiotika, chlorella och glutamin. Vet inte om de två sistnämnda är ok för barn men rådgör såklart med läkarna. Googlar man mold detox finna det tips på kost etc som är bra för kroppen (oavsett vad som får den att vara sjuk). All kärlek och kraft ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..