Inga sorgfåglar kommer nära mitt huvud

God morgon hjärtan!
Vi har haft en lugn natt, inga synbara blåsor än, så vi håller tummar och tår att de inte kommer den här gången. Vi fick tips om att suga på en isglass eller isbit första timmen när hon fick behandlingen. Tydligen har det hjälpt många mot blåsorna och vi provade, och håller tummarna! Hon är tröttare än vanligt, men håller humöret uppe. Gosar och kollar film, snorar lite, men ingen feber. Cyklar runt på sin nya cykel och har målat naglarna på alla sina dockor 🙂
Lotta Gray skickade mig sin bok igår och skrev en liten hälsning. Till Alexia; ”Låt inte sorgens fåglar få bygga bo i ditt hår” / Kram Lotta. Så bra och så peppande bok. Lotta gick själv igenom 4 år av cellgifter och skit, innan hon blev frisk från sin cancer – stark kvinna och stark berättelse. No fucking way birds, här lever vi på glädje, hopp och SÅ mycket kärlek till varandra och livet ❤️

 1. Tess skriver:

  Alltså er inställning är verkligen så imponerande och inspirerande! Tack fina du och håller alla tummar och tår att inga blåsor dyker upp nu ❤️

 2. Jenny skriver:

  Du är ju helt otrolig!👊🏻💥

  1. alexia skriver:

   ❤️❤️❤️❤️❤️❤️💪🏼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..