Behandlingsdag

God kväll mina fina läsare,

I dag var det behandlingsdag igen. Det känns som att det är tisdag hela tiden i min värld. På ett sätt skönt att veckorna går så snabbt tycker jag 🙂 Jag längtar ihjäl mig efter vår, härligt parkhäng och att kunna vara i lekparken med Corinne och hitta på mysiga saker med henne utomhus. Vår plan är också att hon ska kunna gå på förskolan ett par timmar om hon mår bra mellan behandlingarna. Om jag ska komma på några positiva saker med det som händer oss, så är det otroligt lyxigt att få hänga med Corinne hela dagarna. Jag tror jag har sagt det förut, men Naomi var mycket aktivare och behövdes stimuleras på ett annat sätt än Corinne i samma ålder. Hon är så nöjd och glad av att bara hänga med oss, och göra det vi gör.

Behandlingen gick bra idag. 15 minuter intravenöst sen var vi klara, väldigt skönt! Vi håller tummarna att hon ska slippa led-och magont bara. Idag var hon mycket piggare än tidigare, men just nu är hennes temp är lite varm. Hoppas att den lägger sig snabbt! Kram fina, hörs imorgon ❤️

  1. Lena skriver:

    Fina ni 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..