Behandlingsdag

Hjärtan,
Idag var det behandling igen. Tisdag är på ett sätt den värsta dagen, men på ett sätt den bästa eftersom vi kan kryssa en behandling i schemat. Jag var uppe tidigt på morgonen för att ge henne sondmat och emla (=bedöva) hennes ben och över porten. Så klart vaknade hon och blev sur stackarn. Det är jobbigt att se henne bli ledsen för hon förstår direkt vad de där plåstren innebär. Så liten, men så smart. Väl på sjukhuset skojade hon med sköterskorna och skrattade så mycket. Tack till alla fina, underbara sköterskor som ger oss energi och styrka att gå igenom allt jobbigt. De är så positiva och ger barnen skratt och kärlek mitt i allt, all eloge till de starka människorna.
Sen satte de nålen i porten och sticket i benet. Jag kommer själv ihåg när tjejerna var små och man skulle vaccinera dem på BVC. Man led och tyckte så synd om dem. Det här är 10 ggr värre eftersom nålen måste sitta kvar en stund och vätskan ska sprutas in sakta. Den här ska hon ta säkert 20-25 ggr 😞 En dag i taget, och en behandling i taget så ska vi tillslut nå vårt mål – en frisk liten tjej 💓
Efter åkte jag till frisören och slingade håret. Visar er färgen imorgon, blev supernöjd ✨ Mike och Corinne hämtade sen mig och vi åt lunch och köpte en ny säng till tjejernas rum. De ska få en dubbelsäng eftersom de vill sova tillsammans, och det är lättast om någon av oss måste gå in till dem. Om någon är intresserad av två växasängar så hojta så skickar jag bild (modellen heter ”minnen” från Ikea).
Nu ska jag gosa med mitt stora hjärta Naomi ❤️

 1. Emelie skriver:

  En dag i taget inshallah !
  Starka Corinne ❤️

 2. Tess skriver:

  Stort lycka till idag! För varje tisdag återstår en mindre behandling OCH framförallt ett stort steg närmare en frisk tjej! Hejja er! ❤️❤️❤️

 3. Lena skriver:

  Bamse kramar till er ❤️😍

 4. Linnéa skriver:

  Hej!
  Vad använder du för kamera till dina fina bilder?
  Kram

  1. alexia skriver:

   Hej hej,
   95% iphone X/10 🙂
   Krmar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..