BLOMSTERBARN

A00A0047
A00A0076
A00A0107
A00A0115

imorse fick jag en stund över till att rensa ut förra veckans fredagsbukett. se så många som fortfarande står ståtliga? det blev en lite mindre bukett men ack så vacker. helt perfekt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

TORSDAG

Hej älsklingar, hur mår ni?

Jag har totalt vänt på dygnen den senaste tiden & det tog ut sin rätt tidigare i veckan.

Jag inser att jag måste lägga mig i tid för att orka morgondagen med jobb & lillskrutt. Ganska logiskt men typiskt mig att bara bröna på i raketfart. Om jag ska orka ett högt tempo krävs det ju tillräckligt med sömn. Så en ny regel, inte släcka senare än 23. När går ni & lägger er?

En D-vitamin boost efter 9 timmars sömn med få uppvak var pricken över iet. Så skönt. Kolla knubbe så jäkla go med tutti. Finns inget bättre goss alltså.

I helgen ska jag plåta två jätteroliga jobb med inrikting barnrum. Ska bli så mysigt att inreda något helt nytt med ny tapet. Woho! Stay tuned.

Nu ska jag upp mot stan för att plåta men vi hörs, hoppas ni får en fin dag.

❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

MAMMOR

Jag har en fråga till er!

Jag har försökt fördjupa mig i kvinnokroppen, läst på & rådfrågat flera olika barnmorskor om det här med fertilitet utan mens vid amning.

Alla säger olika.

Så jag tänkte fråga er.

Har någon av er blivit gravid när mensen inte kommit tillbaka under amning?

Jag kan inte sluta än, jag inser ju det även om önskan hade varit många barn & helst tätt.

 1. Erica skriver:

  Hej, för mig var det så att jag fick min första mens i fick min första augusti-13 och i slutet av juli-14och plussade i mitten på augusti-14 och ammade fortfarande min ettåring inte på heltid mest natt/kväll och morgon. Så det är tätt mellan dem ca 19 månader men är så glad för det idag, nattar samtidigt och liknade intressen o tv-program etc
  Lycka till

 2. Kände exakt lika som du. Jag fick dock snällt vänta tills mensen kom tillbaka (4v efter avslutad amning, ammade kanske 2-3ggr/dag fram tills dess) och till och med ytterligare ett halvår.

 3. Anna skriver:

  Jag lyckades bli gravid utan att min mens kommit tillbaka och jag fortfarande ammade. Då var sonen drygt 7 månader!
  Mvh Anna

 4. Hej!
  Jag hade samma längtan som dig, min dotter är lite mer än ett halvår äldre än din dotter tror jag. Jag ammade också väldigt mycket länge tycker jag , vi slutade runt året men började trappa ner vid 7månader till 3 ggr om dagen. Jag blev då gravid på ägglossningen till månad 8, trodde ju aldrig för mitt liv att det skulle bli så men hur sjutton ska man veta när den är på g liksom 😅 men vi låg frekvent så klart de hände. Tyvärr fick jag två missfall på rad innan de visade sig att jag hade ordentliga problem med min sköldkörtel (sköldkörtel kollar dom idag från 2019 på varje gravid kvinna som skriver in sig på BVC då de är ett vanligt samband så de kommer hjälpa massor av kvinnor att undvika de som tex jag fick erfara 😊👍🏼) tråkig väg att gå dock för att få reda på de men jag fick hjälp med medicinering som jag får äta hela livet och sen blev jag gravid igen och nu är jag mer än halvvägs med lillasyrran 💕🤩

  Mitt spontana råd utan att kunna något direkt om vetenskapen, dra ner på ammningen och LIGG OFTA! ( ni kanske redan gör detta, men jag tror de är de enda ni kan göra för er själva) 😊 jag började även äta folsyra-tabletter innan , har inbillat mig att de hjälper de på traven men finns inga belägg för de men fler säger samma sak.. Rätt var de är så mår du illa och undrar varför och då är du plötsligt knocked up 🙏🏻😄😘

  Puss och kram! Håller alla tummar och tår!

 5. Japp, även om det var typ när sonen var 4 månader och vi kompletterade med ersättning så hade jag inte fått mensen tillbaka och blev gravid. Dock var det en ofostrig graviditet så vi fick göra abort…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..