ANNONS

TUSSILAGO

218C8AB8-1E5B-41FF-8E56-1AC8AB9C93B0
2A60E57D-46CE-42B7-9C4E-0C082AB6339C
B110C828-1AAE-4248-8CF8-5E9141A69978
3FC64484-F04E-4849-AAB8-DB44F970394E
2E48C736-D33A-4E28-B23B-E6FC055629EB

(innehåller adlinks)

hatt / klänning / gummistövlar / kofta

jag njuter verkligen av att se på när lova formar sin personlighet alldeles själv. hon är så cool!

det händer så sjukt mycket i den här lilla kroppen just nu som inte längre är så väldigt liten. det blir som mest påtagligt när vi ammar, då känner jag verkligen av hur lång hon har blivit men framförallt tyngre. jag har en stor bebis nu. stabbig & redig. så overkligt.

hon yttrar nya ord varje dag & hennes favorit färg är grön. haha. hon älskar blommor & ser helst på trolls, pettson & Findus, Ferdinand & Bolibompa familjen flera gånger om dagen. hon älskar lekplatsen, shit vad hon kommer röja sönder på förskolan i höst. man får absolut inte glömma att knäppa jackan då blir det ramaskri & helg chipsen är heliga. ja, listan kan bli lång.

hon är underbar & jag älskar henne.

jag avgudar lovas nya klädstil, ja hon har en ny klädstil 😂😂 jag tycker den passar hennes personlighet. vad säger ni? riktigt skön lort unge om ni frågar mig.

0
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

MÅNDAG

Hello

Idag drar husbygget igång for real! Det känns så jäkla skönt. Äntligen!!! Som vi har kämpat & vridit & vänt för för att komma hit där vi är idag. Det är inga lätta beslut alltså, bara en sådan sak som att bestämma exakt storlek på ett fönster, eller VART exakt fönstret ska sitta, ska taket va rakt, eller snett eller ska vi ha trägolv & hur mycket terass??? & allt kräver bygglov!!!! Det är så galet alltså & det tar sååå mycket tid. Det är ett omfattande projekt men NU äntligen, ett år senare står vi startklara med full styrka. Allt känns såååå bra & jag kan ju knappt hejda mig för att visa er.

Tanken är att jag ska vlogga mig igenom bygget! Ni tittar väl på kanalen?

Nu ska jag natta Lova, kände bara att det var dags att börja skriva igen. Jag ska bli så mycket bättre, bestämt mig för att inte lägga så stor vikt i vad jag delar här. Det är okej med några rader i bland bara några bilder eller en dikt. Det blir toppen!

Ta hand om dig så hörs vi! ❤️

0
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

FISH TACO

Jag har nog inte kopplat av på det här viset sedan tonåren. Åtminstone inte sedan jag startade mitt bolag. Inte för att det ena ska slå ut det andra men herregud vad nyttigt att få nya perspektiv på livet. Kommer garanterat prioritera lite annorlunda om allt blir som vanligt igen efter den här skiten.

På tal om något annat. Mat hörrni! Jag vill tacka Emily för att hon inspirerar mig till att laga mat. Jag har aldrig varit den som står i köket, trots att jag är väldigt matintresserad. Skumt ändå när jag tänker efter & inte heller har jag några svar till varför jag alltid slingrat mig. Lathet kanske, tidsbrist. Ja något i den stilen. Okunnig. Men vafan det är ju så lätt att följa recept & ju mer man lagar, ju mer lär man sig. Jag vill lära mig att gå på feeling. För om det är något Emily gör är det att gå på feeling. Jag vill också lära mig vilka smaker som passar ihop. Så man ba nej men jag slängde bara ihop det jag hade hemma fast det smakar som värsta restaurangen. Det var precis så Emily sa när jag möttes av detta? Man ba ehhhh va?

& i somras när vi var hos Emily bjöd hon på fisk tacos men inte förrän idag provade jag att laga det själv. Det blev en jäkla succé & hela familjen åt som djur. Det kanske blir någon ordning på mig också ska ni se!

Det är näst intill omöjligt att nöja sig med pyttipanna efter att ha varit hos Emily, så det gäller att ligga i om man ska få njuta av varje tugga på hemmaplan.

Jag ger mig själv en stark 10.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Jag följde ett recept jag hittade på nätet:

Köp vilken fisk som helst som du tycker om.

Skär fisken i mindre bitar och salta. Dela upp panko, mjöl & vispat ägg i varsin skål. Rulla fisken i mjöl, doppa sedan i lättvispat ägg och vänd sist i pankoblandningen.

Hetta upp rikligt med olja i en stekpanna och stek fisken till fin färg runt om.

Tillbehör:

Picklad lök, tacobröd!

Mangosalsa:

  • 400 g tärnad mango
  • 2 tärnade avokador
  • 150 g smulad fetaost
  • 2 strimlade salladslökar
  • 1 hackad chili
  • 20 g grovhackad färsk koriander
  • saften av 2 lime
  • 2 krm salt

Blanda sedan en skål med crème fraiche & vanlig röd tacosås!

Klart!!

Gillar ni att laga mat?

2
14

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00