ANNONS

allt annat är bortkastad tid.

jag älskar när jag hamnar i harmoniska sinnestillstånd. när flödet i kroppen är fritt från ångest. jag är lite av en grubblare, med mycket känslor som tänker alldeles för mycket & som lätt hamnar i dåliga mönster av ångest.

innan sommaren bestämde jag mig för att sänka kraven, njuta av livet & inte ta det på så stort allvar. sommaren var magisk, jag bara levde. sedan kom hösten, kraven & stressen tillbaka fort som en käftsmäll. jag hann inte ens reflektera. fullt ös direkt & som egen är det bara hänga med i tempot.

jag har känt mig intakt med mitt inre den senaste tiden, lättirriterad, stressad, ofokuserad & trött. jag vet ju vad det beror på men jag glömmer bort det så lätt. då måste jag sätta mig ner, påminna mig själv att stanna upp & prioritera.

så idag har jag har sorterat bort skit, lagt upp en plan för kommande veckor & rensat luften.

det känns mycket bättre nu. jag vill alltid komma tillbaka hit, till det här tillståndet. livet. så nära hjärtat det bara går. allt annat är bortkastad tid.

4
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00