allt annat är bortkastad tid.

jag älskar när jag hamnar i harmoniska sinnestillstånd. när flödet i kroppen är fritt från ångest. jag är lite av en grubblare, med mycket känslor som tänker alldeles för mycket & som lätt hamnar i dåliga mönster av ångest.

innan sommaren bestämde jag mig för att sänka kraven, njuta av livet & inte ta det på så stort allvar. sommaren var magisk, jag bara levde. sedan kom hösten, kraven & stressen tillbaka fort som en käftsmäll. jag hann inte ens reflektera. fullt ös direkt & som egen är det bara hänga med i tempot.

jag har känt mig intakt med mitt inre den senaste tiden, lättirriterad, stressad, ofokuserad & trött. jag vet ju vad det beror på men jag glömmer bort det så lätt. då måste jag sätta mig ner, påminna mig själv att stanna upp & prioritera.

så idag har jag har sorterat bort skit, lagt upp en plan för kommande veckor & rensat luften.

det känns mycket bättre nu. jag vill alltid komma tillbaka hit, till det här tillståndet. livet. så nära hjärtat det bara går. allt annat är bortkastad tid.

 1. Linnea skriver:

  Vill bara säga att du är min inspiratörs-mama! Röstade på dig varje dag, dels pga dina magiska bilder men framförallt för att du fick mig att älska och känna att det är ok (mer än ok!) att fortsätta amma sin bebis (nu 9,5 månader) visst, att BVC hejar på en för att man ammar men i min umgängeskrets har det varit en ”ska du inte sluta amma snart?”-jargong. Så tack för det <3

 2. Amanda skriver:

  Förstår ju såklart att du tycker jobbet är kul och att du behöver jobba, men…. jag vet typ inga män som jobbar men som tar hand om ett barn samtidigt? Finns det sådana?!? Nu vet ju inte jag hur ni lagt upp det inom din familj med föräldraledighet men jag ser många kvinnliga influencers med barn som påpekar hur påtaglig stressen är, och det måste ju finnas en anledning, tänker jag. Jag hoppas verkligen att era män förstår hur hårt ni jobbar, hur svårt det är att ta hand om ett barn (utan att ens jobba samtidigt) OCH att de ställer upp med det som behövs i form av hushållsarbete och annat!

  1. Hej Amanda! Tom är väldigt medveten om hur mycket jag jobbar & jag har turen som har en sambo/pappa till Lova som tar ut pappadagar varje vecka & mer eller mindre sköter de flesta hushållssysslorna hemma. Vi har hittat väldigt bra rutiner där jag kan jobba när Lova sover för Tom tar varje nattning nu. Min stress grundar sig inte i fördelningen hemma, men så är det säkert för vissa.

   1. Amanda skriver:

    Vad skönt! <3 Tack för att du finns på Instagram och nu bloggen. Du inspirerar mig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..