ANNONS

veckan ur luren

jag är hemma själv med lova & det är första gången jag inte känner mig rädd över att sova hemma utan tom. varje gång tar jag mitt pick & pack fortare än kvickt över till morsan. någon mer som känner igen sig? nu har jag sovit där två dagar & det är sällan jag känner att jag bara vill hem men idag ville jag inget hellre än att sova hemma. är det nu jag blivit vuxen?

jag tänkte köra en gammal favorit veckan ur luren där jag delar med mig av veckan som gått.

måndag

då vad det ÅRETS MAMA & det gjorde jag ett inlägg om tidigare så vi hoppar vidare till tisdag.

tisdag

i tisdags ringde klockan 06:30 & som jag skrev tidigare mådde jag som jag förtjänade. det blev kanske något glas för mycket på galan för att orka plåta en hel dag men får man feeling så får man feeling & är man nominerad på sin första gala i livet sa jag KÖR till mig själv.

jag fick riktiga flashbacks på morgonen när kroppen skakade & ögonen gick i kors från mitt artonåriga liv när jag kom hem två timmar innan jag skulle sitta pigg & trevlig i kassan på ica.

10 år senare med en bebis är det ingen skillnad på två timmars sömn som sex timmar. jag kände mig mer sliten än någonsin. haha.

jag bet ihop & höll mig på banan hela dagen.

sedan gick petra ÄNTLIGEN ut med livets nyhet! GAAAH! & jag fick veta kön först av alla!!! hela veckan har det känts som jag burit på det finaste i livet även om kön inte har någon som helst betydelse men att bara veta någonting om livet i hennes mage som ingen annan vetat har varit mäktigt. petra har hållit sig ända till idag, fråga mig inte hur. när jag läste POJKE började mitt hjärta slå lika okontrollerat som under mitt egna ultraljud. jag vet inte var det är som sker i min kropp men hela modershjärtat i mig bubblar över. nu är det iallafall officiellt: DET KOMMER EN GO LITEN PÖJK TILL FÖRSOMMAREN. tårarna faller. jag har känt den här galenpannan sedan lova kom & hon har blivit som en del av hela lovas liv. väldigt betydelsefull. det är en ynnest att ha henne omkring sig, hon sprider en sällsynt energi var hon än går.

jag vill även tillägga att mina tankar var med en av mina äldsta vänner denna dag & alla andra dagar som var tvungen att begrava sin man på tok, jävla orättvist för tidigt denna dag. jag finner inga ord & jag kan aldrig föreställa mig vad hon nu går igenom. det är en stor sorg. FUCK CANCER.

& till er som läser detta, snälla bli givare hos tobiasregistret HÄR.

onsdag

jag & lova vaknade upp själva medan tom flög till spanien.

vi saknar honom. det är alltid lika tomt när vi inte är tillsammans. inte för att det händer ofta, men när det händer så känns det så ensamt. lova är i en period där hon ropar pappa 10000 ggr om dagen. det är för gulligt!!!

resten av dagen redigerade jag massa jobb medan mamma passade lova.

torsdag

då vankades det event signerad ARKET café & patrikssons.

vägen dit var väl inte smärtfri om vi säger så!

klockan ringde 06:00 & vi kom väl iväg en timma därefter.

väl i bilen spyr lova rakt ut över hela sig & allt annat runt omkring. vilket ALDRIG händer. en enstaka gång tidigare har det hänt då hon ätit yoghurt till frukost vilket min kära mor inte visste när hon gav henne en hel tallrik till frukost dagen till ära.

inget ombyte, servetter i baksätet, ståendes mitt på motorvägen men en unge helt dyngsur av spyan dör mitt batteri till bilnyckeln & bilen vägrar starta om. min bil kan man alltså köra utan nyckeln i, tror ni jag hittade nyckeln? ÄH NEJ!!! jag står alltså helt stilla i mitten filen under rusningstrafiken panikslagen & vet inte hur jag ska ta mig ur den här situationen. jag öppnar dörren för att kunna ställa mig upp & leta efter nyckeln när trafik räddningstjänsten (heter det så? de som åker runt på vägarna i röd gula bilar & hjälper till i trafiken om det skulle vara något?) knackar på min rygg, vad är det som har hänt? när jag precis hittar nyckeln under mitt säte. jag säger i all hast att nyckeln har dött & jag måste sätta in den i bilen men jag hade såklart tappat den under sätet, men nu hittade jag den & kan åka vidare. men bilen som stinker spya & ett yrväder svarar han ”är du säker på att det inte är något annat?” vad är oddsen att han stod precis bakom mig?? haha. aja allt gick bra & hade det gått åt skogen hade jag haft riktigt flyt med bärnings hjälp. 😂

väl på arket osandes i spya kände jag mig, trots omständigheterna väldigt glad! jag har tålamod som få brukar mamma säga. vilket jag märker mer & mer.

under morgonen presenterade ARKET sina nya julgransdekorationer och även sin nya glögg – framtagen i samarbete med blossa. den var såååååå god & deras saffrans bulle som vi fick till var ut över det vanliga.

som en julpresent från arket fick vi välja ut våra favoriter ur julgranskollektionen! & inte nog med det var tjejerna så gulliga att de kittade lova med en ny outfit så vi slapp åka hem i intorkad spya. jag blev så rörd & tacksam över hur fint de tog hand om oss. vardagshjältar! som rena, rama julafton.

emily, min kära! jag snor den här bilden av dig för att visa alla hur fin dekoration vi fick. ni bara måste ta en sväng förbi arket!

fredag

idag kom make up sofia hem till mig i ottan med barnen för att fotografera lite julbilder på barnen hennes. om det var tacksamt med nya juldekorationer: SVAR JA & om det lilla paketet från arket som innehöll två mjuka pepparkakor var uppskattat: SVAR EN RIKTIG HIT! ödet ❤️tajming! ooooh ja. karma från gårdagen. jaaaaa.

att lova somnade 1 minut innan de knackade på dörren var inte heller fy skam.

plåtningen gick väldigt fort tack vare morgonens flyt så vi slapp stressa iväg på dagens inplanerade julmarknad med min lilla mammagrupp. för en gångs skull hade vi spelrum. 😂

vi är tre tjejer som hängt ihop i flera herrans år som fått våra förstfödda väldigt tätt. det är lyx ❤️

& nu ligger jag här.

ska sätta på senaste avsnittet av gåsmamman nu. ÄNTLIGEN ny säsong!! följer ni?

önskar er en go helg!

0
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00