ANNONS

SALOBRE

A00A8429-2
A00A8455
A00A8467
A00A8479
A00A8480
A00A8491

Hej mina gossingar!

Vilken helsikes resa det blev ner. Det började med en försening på en timma som slutade med tre. Först var det strejk i Frankrike som gjorde att vi fick en annan starttid & sedan började ett gäng kröka längst fram i flyget som man tydligen inte får (om det är egen medtagen alkohol) & dårarna vägrade lämna planet så väktare kom & fick dra ut de efter många om & men så vi missade den nya starttiden. Notera då att vi fick sitta i planet under dessa tre timmar. Fyfan alltså…… Lova verkade inte påverkad dock, det var värre för mig & Jennifer. Jag vill inte va en negativ klagkärring men Norwegian, skärpning. Våra stolar halvt utan dynor. Vi satt alltså på typ stål? Så b. Stolarna var liksom helt trasiga…. & under dessa tre timmar fick vi passagerare ett halvt glas vatten var. Riktigt dåligt.

03.00 var vi framme på rummet lagom taggade på vår kingsize säng!

Namnlöst-1

Lovas daily mood. GANGSTER!

Igår & idag har jag plåtat kampanj för Chantelle Paris. Det har gått förvånansvärt bra & lagom till middagen idag blev jag klar! WOHO. Det känns alltid värt att fira när ett stort jobb blir färdigt så nu ligger jag & Jennifer med varsitt glas bubbel framför så mycket bättre medan ungen sover som en stock i sin säng, hör & häpna. Haha. Kunde inte få en bättre kväll.

Jag älskar att vara här med de. Resten av veckan ska jag unna mig en liten mini semester.

A00A8535
A00A8539
A00A8545-Redigera
A00A8556-Redigera
A00A8562
A00A8575
A00A8582
A00A8589

Vi har hamnat i paradiset. Salobre hotel i Gran canaria känns som ett hideaway place.

Det ligger uppe i bergen med den mest sagolika utsikten med detaljer för oss som älskar det vackra.

Salobre grävde jag fram under en hel veckas tid. Jag brukar oftast bara ta en färdig charter på typ Ving men denna gången ville jag verkligen hitta något som kändes 100%. Nu känns timmarna av research som bortblåsta. Värt varenda timma. Jag kommer definitivt åka tillbaka.

Nu ska jag checka ut, kände bara att jag var tvungen att dela med mig & be om ursäkt för dagar av tystnad. Ibland räcker inte tiden till.

Hoppas ni haft en mysig andra advent. Här känns julen såååå långt borta.

1
16

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00