lördagstankar

jag borde börja skriva ner vad jag tänker istället för att tänka vad jag ska skriva.

nytt motto för bloggen.

idag har jag förvandlat studion till ett barnrum & plåtat världens finaste jobb. lova var helt otrolig & lyllos oss som fick ha tom med oss hela dagen. även om det glider in ett & annat jobb på helgen så är helgen helig bara vi får vara tillsammans.

tänk att lova inte ledsnat på mig & min kamera som åker upp i högsta hugg i tid & otid än. det dröjer nog inte så länge innan hon ba åååh mamma lägg ner. till dess njuter jag av att fånga varje ögonblick av lycka!

här kommer en liten tjuvkik från dagens bilder:

jag är kär i den här tavlan! moderskärlek, med underskriven dikt.

hur vacker?

nu ska jag krypa ner under täcken & nusa in bredvid lovisen. natti natti.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..