SÖNDAG

Hej goingar

Herregud vilken sjukstuga det har varit i snart tre veckorstid. Först åkte jag på mjölkstockning & en feber från helvetet, helgen därpå blev jag magsjuk & när jag var på benen igen var det lillans tur. Usch det har varit så plågsamt att se henne lida. Med hög feber i en hel vecka, krupp & ingen sömn har det varit väldigt tufft för henne. Fyfan säger jag bara. Det var först i Fredags som febern avtog helt. Hon är fortfarande hes & lite snorig men pigg igen. Äntligen! Nu är det fullt ös i vanlig ordning. 😂

Under dessa veckor har det hunnit hända så mycket. Jag har blivit bokad på två kampanjer utomlands som modell, varav en i kap staden & en i danmark. Det känns så himla roligt. Jag aldrig varit i något av länderna, så det blir ett äventyr i sig! Morsan & Lova hakar på till Syd Afrika & redan på onsdag åker jag över till Danmark själv & det blir första natten vi sover isär jag & Lova. Men det kommer går bra, Tom får sjunga visor utav bara fan haha.

Jag har även hunnit gå igenom viktiga beslut i ett hemligt projekt som jag jobbar med på sidan om allting som känns väldigt bra i magen. Vill bara skriva ut allt nu men får hålla på det ett tag.

Hur mår ni???

Det känns så tråkigt när bloggen blir tyst, men jag har verkligen inte hunnit skriva nu när Lova varit så dålig. Det har bara varit hud mot hud & massa tutti. Ja ni förstår! ❤️

Hur har ni haft det? Jag vill höra allt mellan himmel & jord.

Serie tips: BOX21 på viaplay, såååå bra! Svensk. Ska se det sista avsnitten nu!

Skickar över massa kramar från soffan, så hörs vi i veckan. ❤️

  1. Johanna skriver:

    Skönt att ni mår bättre! ❤️ Vi har också sjukstuga här – litet pyre med 39 graders feber, men gott humör. Så det går i tutte & Greta gris, favvis kombo! Lycka till med alla projekt, det är så mysigt att följa ert liv & vardag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..