ANNONS

Mycket har hänt sedan sist

Hur mår ni mitt i oron som cirkulerar i världen?

Jag känner mig ledsen, tänker på alla i riskgrupp. Att ett virus kan stanna upp en hel värld. Det är läskigt. Jag tänker på alla som mister sina jobb, så även jag. Det här var nog ingen beredd på. Jag vet varken ut eller in. Jag försöker tänka att vi tar oss ur detta tillsammans. Men när Sveriges befolkning länsar butikerna & roffar åt sig allt själva inser jag vilket egoistiskt samhälle vi lever i. Hur tänker ni?

Jag vill mitt i allt detta berätta lite om de veckorna som jag har varit iväg & jobbat. Är det okej?

Efter allt hat som min vän Petra fick ta emot på sina sociala medier när vi var i Portugal blir jag rädd. Hur kan någon önska ett barn i magen det värsta? Jag kräks.

Hur som helst. Jag vill dela med mig.

Kampanjen nere i Kapstaden som jag plåtade med Ellos gick jättebra. Jag är så stolt över min prestation. Jag älskar att jobba med de, jag växer mer & mer för varje gång.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag kände mig självsäker framför kameran första kampanjen vi gjorde tillsammans, eller andra.

Jag var så nervös & kände sådan prestationsångest. Kan jag ens detta? Jag är väl ingen modell? Men jag intalade mig själv att jag var där av en anledning & det blev lättare för varje bild.

I Kapstaden vände allt & tankarna kom inte ens i närheten av mig. Jag bestämde mig redan på flyget ner att aldrig tveka igen. Jag äger detta, jag är proffsig & ingen är som jag. Det finns bara en av mig.

IMG_2544

Skönhet sitter inte på utsidan, den strålar rakt igenom dig om du vågar älska dig själv.

Jag har släppt på allt nu, det är den skönaste känslan i hela världen.

Jag tog på mig ett par låga bikinitrosor som jag aldrig någonsin skulle burit förut, även om det kändes obekvämt för jag tänkte bara vem fan bryr sig om jag har en ”mammamage” som jag dessutom älskar?

Riktigt skön känsla. Känslan av att sluta bry sig om vad andra tycker om än. Jag har alltid varit en person som inte lägger någon stor värdering kring vad andra tycker om mig, vilket är skönt men ”kroppsidealet” har följt mig lite & önskan om att vara ”smal”. Det tog bara 29 år att inse att det är helt oväsentligt.

Vi är unika allihopa. Hur kan det vara så svårt att komma underfund med?

IMG_9576

Jag längtar så efter att få dela den här kampanjen med er.

IMG_2436

Det var en så häftig upplevelse att få göra allt det här tillsammans!

Celine, längst till höger lärde mig att posera in i solen. Men inte bara det, hon fick mig att inse vad stark självkänsla är. Den lös igenom henne & inspirerade mig.

Tack Ellos för allt fint jag får vara med om tillsammans med er.

0
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00