ANNONS

Portugal

Innan viruset stängde gränser & innan jag visste ordet av pandemi landade vi i Portugal.

Hade jag förstått risken med att resa runt i världen hade vi aldrig åkt. Men hur skulle vi veta?

Jag har försökt hålla mig borta från nyheterna, för är man en orolig själ som jag med dödsångest vill man helst inte se eller höra. Fast man borde. Men jag har självklart hållit mig uppdaterad nu.

Det känns som det eskalerade på Torsdagen när vi redan satt i det lilla huset långt ute på den portugisiska landsbygden. Det kändes så fel att inte vara hemma & hjälpa till att förhindra spridningen.

Samtidigt kunde jag inte låta bli att fullständigt förälska mig i naturen utanför. Så jag bestämde mig för att tillåta mig själv att leva i nuet där & då.

Vi kunde ju inte mer än boka om våra biljetter till första flyget hem vilket vi gjorde. Tanken var att komma hem sent denna veckan men vi fick plats på en flight hem redan igår. Så nu är vi hemma.

Jag blev kär i Portugal. Vilket landskap. Vilken kultur & fina människor. Gravida får gå före i varenda kö. Så rätt. Vilken höggravid kvinna ska behöva stå i en timmas kö på en varm flygplats? Blev chockad när alla svenskar sucka när Petra fick förtur… vad är det för fel på vissa människor?

A00A0005

Tanken med den här resan var att plåta sommarkampanjen för Adoore med en portugisisk modell men vi avbokade allt & stannade tillsammans i huset.

Inget blev som vi hade tänkt oss men det kom något fint ur det hela ändå.

Vi stannade upp, när stannade jag upp senast? Jag minns inte ens.

Vi fick tid för samtal, långa samtal. Tid att tänka, reflektera & umgås framförallt.

Ja, det är blandade känslor. Nu är vi hemma i alla fall & många frågor har kommit in hur det är att resa med barn.

Lova älskar att resa, jag märker det på henne & sjukt nog funkar hennes rutiner tusen ggr bättre än hemma. Hon somnar på en sek, äter bättre & känns gladare. Jag fattar ingenting haha. Kan skriva ett inlägg om Lova på resa i morgon. Hur vi lägger upp allt osv. Kommentera nedan om ni har frågor så svarar jag i inlägget i morgon, även om en resa just nu känns väldigt långt borta. ❤️

Kram

2
22

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00