ANNONS

PASTA ALA EMILY

Okej mina vänner! Som många av er säkert vet lagar Emily Slotte den godaste maten i hela världen. Tänkte dela med mig av ett enkelt recept som hon har lärt mig, låt oss kalla den pasta ala Emily. Funkar Mån-sön!

Ingredienser:

2 morötter

5 sardeller (filé på liten burk) många som skräms av just denna ingrediens men I PROMISE you need it. För saltet!

1 gul lök

En halv tub tomatpuré

Två paket kvisttomater såna små härliga i paket (annars funkar det med tomater på burk)

Chili flakes

Salt peppar

1dl Pastavatten

Smör

Olivolja

4 vitlöksklyftor

Riv morötter, hacka lök och stek ihop med chili en stund med massa olivolja. Lägg till vitlök och sardeller. Fräs någon minut. I med tomatpuren, fräs i 10 min.

Sen i med tomaterna. Puttra minst 20 min men gärna mer för godare smak & konsistens. I med pasta vatten 1 dl och en klick smör. Klart!!!

Toppa med mozzarella & parmesan.

NJUUUT! Namnam.

0
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00