ANNONS

LIFE UPDATE

/

Idag är det halvgrått utanför vilket känns skönt, jag har så himla mycket jag måste fixa. Fakturering, redigering, städ & tvätt. Finns ju inget värre än att ha saker hängandes över en under helgen. Så idag blir det en riktig städa undan alla måsten dag.

Hur mår ni? ❤️

Det känns som det är så mycket tungt som ligger i luften just nu, men det är mäktigt att se hur vi kämpar för allas rättigheter tillsammans trots pandemin.

Jag vågar inte yttra mig så mycket om det som händer just nu, jag vet att jag behöver mer kunskap. Men det som händer just nu är historia.

För mig har allas lika värde varesig hudfärg alltid varit självklar, men jag inser mer & mer att det inte är så för alla vilket är helt jävla sjukt. Som att en ljus hud är mer värd en än mörk hud. Man hör ju hur sjukt det låter?

Så har vi skit Corona också, jag saknar att vara nära människor. Inte behöva gå undan när någon går förbi. Känns så overkligt.

Bortom alla oroligheter försöker jag ta vara på nuet, det är äntligen sommar & varje grönska får mig att pirra.

Här kommer lite bilder från veckan ❤️

0
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00