ANNONS

SOMMARMATENS LÄTTASTE & GODASTE RECEPT

Gör så här:

Sätt på ugnen på 220 grader.

Ta vilken kål du vill, vit/röd eller spetskål.

Skär upp den i skivor som ni ser på bilderna. Strimla lite honung på och salta. På med lite pinjenötter och ställ in i ugnen i ca 15-20 minuter.

Kasta på lite färdig pesto sista fem minuterna i ugnen. Ta ut dom när du tycker dom fått en fin färg.

Fyll en form med olja & vitlök, lägg 2 fetaost över formen & på med tomaterna. Toppa med basilika. Salta sedan in i ugnen lika länge som kålen.

Koka pasta lagom till maten är färdig.

Servera med Levain bröd, det är ju bara så gott att doppa i vitlöksoljan från tomaterna & fetaosten.

SÅ ENKELT & SÅÅÅÅ GOTT.

Inspirerad av Emily Slotte & Edita aka foodjunkie.

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00