KärleksLjus

På alla hjärtansDag fick Nicolai och Bianca ett ljus av mig. Jag hittade dom HÄR då jag var inne för att kolla in vad dom hade för sköna behandlingar.. Det blev ingen massage för mig, för jag köpte ljus istället..

Om någon av er ska gifta er eller ha annan mysig fest kan det ju vara super fint med dessa ljus uppdukade på borden..  Annars är det också bara en fin present till någon ni tycker om lite extra…

At Valentines day I gave Nicolai and Bianca a candle. I found them HERE when I was checking up on their treatments.. Instead of a massage I ended up with candles.. 

If  you are getting married or arranging a different cosy party it can be so pretty to arrange the table with candles like these.. Or else its simply just a great gift for someone you care about a bit extra… 

LOADING..