Dagens Mama..

//Kofta GarderobsFynd//Linne Blingo//Jeans ANINE BING//Skor Minnetonka//

  1. Anna Rhedin, jeansen är helt normala i storlek. dvs, 24,25,26,27,28 osv. Jag skulle ta det du brukar ha i tex ACNE, Gina Tricot osv. KRAM Anine

  2. Finns dina kläder för Blingo fortfarande att köpa? Kram från Köpenhamn

    Ps. Saknar du Köpenhamn?

  3. Hej Anine! Jag har följt din blogg sedan dag ett, men aldrig kommenterat. Tycker att du är den vackraste människan jag sett, verkligen. Varm och sympatisk dessutom, en inte alltför vanlig kombination med din typ av utseende. :-) Jag tänker beställa ett par jeans och undrar lite över storlek…jag är ca 70 cm i omfång där man knäpper knappen på jeansen, om du förstår vad jag menar…är jag s eller m då?? Hur lång tid tar det innan jeansen kommer? Tack för en superblogg! Kram Anna

  4. Oh va glad jag blir att du tycker om bloggen och mina smycken :)

    KRAM Anine

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..