Fint till hemmet

Hittade just en inspirerande webshop med fina inredningsprylar. Hur mycket älskar man inte glittergloben ovan från Maison Martin Margiela? Eller de fina marmor underläggen.. Älskar lampan gjord av renhorn också, känns väldigt skandinavisk! För att inte tala om de söta små terrarium i olika kristallformer :)

I just found an inspiring webshop with pretty interior design. How much don’t you love Maison Martin Margiela’s glitter globe above? Or the pretty trivets in marble? I love the lamp made of horns as well, feels very scandinavian! Not to mention the super cute terrariums in different crystal shapes :) 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..