Amnings BH

Snart är det dax att ha amnings BH.. Jag har sparat 1 favorit från förra gången, men har även börjat kolla runt efter nya. Det finns inte jätte mkt fina på marknaden. Här i USA tycker jag de enda fina är ifrån Elle Macpherson. I Sverige hittar ni fina hos Glammom. Denna är min favorit. Jag gillar att den inte har byglar och att den ser relativt tunn ut. Sen tycker jag att spetsen är super fin. Snyggt att ha under en tunnare t shirt nu i vår och sommar.. Priset är också bra.. Jag kommer nog beställa en i svart och i vitt..

Har ni några favoriter från andra märken jag inte får missa?

Soon its time for a nursing bra.. I have saved 1 favorite from last time, but I have also started looking for new ones. There are not a lot of nice ones out there. Here in the US I think the only pretty one is from  Elle Macpherson. In sweden you can find nice ones at Glammom. This one is my favorite. I like that it doesnt have stems and that it seems soft and thin. I also love the lace.. Beautiful under a thinner t-shirt now during spring and summer.. The price is also a good one.. I think I’ll order a black and a white one.. 

  1. Helena skriver:

    Gå in på Charlotte Perrellis blogg, hon nämner GlamMoms kläder och underkläder.

  2. Sophie skriver:

    Elle Macpherson finns på NK i Sthlm. Såååå fina!

  3. Lovisa skriver:

    Åh, jag har just denna + en ljus lila från Glammom. Älskar dom! Tror det blir en svart också, när lönen kommer :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..