2 Bebisar?

Bianca har gått o blivit bebis igen.. Helt plötsligt använder hon också napp. VAD HÄNDE???

Bianca has become a baby again.. All of a sudden she is also using a pacifier . WHAT HAPPENED???

  1. L.S. skriver:

    Helt naturlig reaktion när man precis fått ett syskon, om du frågar mig! För dig och Nicolaij är ju ett andra barn inte lika stor omställning som det var att få det första, men för Bianca har ju hela hennes värld förändrats. Hon är inte ensam om er uppmärksamhet längre och då måste hon få reagera. Låt henne vara bebis och reagera gentemot er vuxna, hon behöver få utlopp för sina känslor. Men låt henne aldrig göra illa lillebror (om nu det skulle hända). Vi har tydliggjort för vårt ”stora” barn att det är helt ok att inte tycka det är roligt jämt med en bebis i familjen och att man får säga det, man får känna sig liten ibland osv, men man får ALDRIG göra bebisen illa. Men du känner nog bäst själv hur det funkar bäst för er! Lycka till!

  2. Det går över.Min då 5 åring som inte använde napp som bebis snodde lillebrors i vintras.Han ville också va bebis.

  3. Olivia skriver:

    Naw, dem har exakt samma näsor, så gulliiiit!!

  4. Fick våran andra dotter i april. Storasyster är fyra år och har aldrig använt napp. Spottade ut den direkt dom bebis. Men som fyraåring efter Floras nedkomst vill hon ha en hela tiden. Blir tokig. Men hon har fått en av floras nappar och får bara ha den en stund när hon leker bebis och när vi läser saga vid nattning. Tänker att när hon i övrigt är så stor ocj duktig och mjuk o go med lillasyster behöver hon stunder där hon får känna sig liten igen och ha mammas fulla uppmärksamhet. Hoppas också att denna fas avtar allt eftersom. Grattis till eran tillökning! Visst är det fantastiskt att se sina två underverk tillsammans? ! Även om dom är hemska ibland ;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..