Five

Bianca är väldigt besatt av att räka just nu.. 5 är hennes favorit nummer. Det passar ju bra då hon har 5 dockor som hon älskar att leka med och pyssla om.. Kom ner i vardagsrummet igår och såg att alla bebisarna låg och sov så fint under Benjamins varma filt..

Gulligt :)

Bianca is very obsessed with calculation right now.. 5 is her favorite number. It’s very suitable since she has 5 dolls that she loves to play with and take care of.. I came down in the living room yesterday and saw that all the babies was put sleeping under Benjamins blanket.. cute :)

  1. Marie skriver:

    Så gulligt och omtänksamt,dessutom verkar hon vara konstnärlig,ser ut som ett stilleben : )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..